IMG_4333 4.JPG.jpg

SENIOR

Trygga resor och boenden med oss sedan 2004

Vi är så lättade och tacksamma att vaccinationerna nu går snabbt framåt i både Sverige och Spanien och att vi kan återstarta våra populära vinterresor! Vi arrangerar dem nu för 18:e året i rad, med undantag för pandemi-vintern 2020/2021.

Som partner till olika SPF-distrikt anordnar vi också speciella SPF-resor. Är ditt distrikt intresserat av en specialresa för er och ett avtal om medlemsrabatter, kontakta Margitta på BokaNerja. margitta@bokanerja.se
Skärmavbild 2021-09-28 kl. 22.17.39.png
DEF NEWSPF VINTER Senioren Nyhetsbrev ma

Resor till solen i Nerja

vintern 2021-2022

Varmt välkommen till Nerja i höst! Redan nu fungerar allt normalt här i Nerja, med låg smittspridning och få restriktioner kvar. Vi räknar med att även kravet på munskydd försvinner snart - idag är de obligatoriska när man går ut, utom på stranden och restauranger/fik.

När du bokar betalar du en reservationsavgift på 200€. Den kan inte återfås från oss, bara via din reseförsäkring om du blir sjuk eller måste avboka av något annat skäl som ditt försäkringsbolag ersätter. Då skriver vi ut ett intyg på att du avbokat, och du vänder dig sedan till ditt försäkringsbolag.

 

Men om vi som resebyrå tvingas ställa in resan, då får du däremot naturligtvis tillbaka reservationsavgiften. Slutbetalning görs till oss senast 60 dagar innan avresa. Även den återfås om vi ställer in resan pga t ex oförutsedda Covid19-händelser i sista minuten. Nu tror vi tack vare vaccinationerna att vi ska slippa mer sådant!

 

Staden Nerja i södra Spanien har behållit sin låga klassiska vita bebyggelse, med slingrande gator och gränder i Gamla stan, och har både mysiga små sandvikar mellan klipporna och långsträckta fina stränder och strandpromenader.

Nerja är en levande liten spansk stad året om, med lokala slaktare, konditori, grönsaksförsäljare, mängder av caféer och restauranger. I kombination med en strid ström av både inhemsk och internationell turism på sommaren och övervintrande nordbor på vinterhalvåret har Nerja hittat sin egen rytm och charm.

BokaNerja Vinterresa 2021 2022.png
BOKANERJA - CERTIFIERAD, FAMILJÄR RESEBYRÅ OCH BOKNINGSCENTRAL I NERJA SEDAN 2004

Letar du efter ett spännande men ändå lugnt resmål, vid havet i solen på spanska landsbygden? Vill du som många av våra kunder ha trygghet, gemenskap och service?  Välkommen till oss i BokaNerja-familjen! Vi hjälper dig, vi finns tillgängliga på plats och tar ansvar för vår verksamhet i alla lägen.

 

Pandemiåren 2020-2021 har visat att personlig service behövs och uppskattas, och lilla Nerja finns här och väntar på dig. Välkommen till en genuint levande spansk kuststad, gemenskap på våra utflykter och fikaträffar, och Andalusiens spännande kultur & natur.
 

I PDF:en här bredvid kan du läsa mer. I år kan du välja boende på klassiska Plaza Cavana, eller på vår nyhet Hotel Parador**** 

Våra vinterresor är väldigt uppskattade och många återvänder till oss vinter efter vinter.
Vi välkomnar varmt såväl nya som återvändande gäster.

 

I vinter 21/22 har vi två fina hotell att välja mellan:

Hotel Plaza Cavana brukar vi betrakta som Nerja stadshotell. Perfekt läge på
torget nere vid Europabalkongen, hiss, bar, restaurang, takterrass med havsutsikt
och pool. Fina rum med all utrustning.

 

Hotel Parador**** Fyrstjärnigt lyxhotell med fantastiskt läge nära Calle Carabeo och med allt ni kan
önska och bl.a egen hiss ner till Nerjas fantastiska strand Burriana. Ändå bara 10 minuters promenad in till

Balcón de Europa och centrum. 

 

Omtyckta Perla Marina vid Playazo har pga den minskade internationella turismen pga pandemin beslutat att hålla stängt ända till sista april 2022 - sedan återkommer de naturligtvis i vårt utbud igen!

Är ni 2-3 eller kanske 4 som vill dela boende, hör av er med detta önskemål så har vi centrala lägenheter, och en del hotellrum med flera bäddar.

 

PDF Vinterresor 2021 2022 BokaNerja.png
parador-de-nerja.jpg
BokaNerja Vinterresor bokningsvillkor.pn
BokaNerja Utflykter 2021.png
Timo Tuva 2021-05-25 kl. 01.08.33.png

BokaNerja har sitt huvudkontor i Nerja, så ni reser till vårt eget Nerja. På så sätt förenar ni ett lyxigt hotellboende med svensk service och god gemenskap med oss och våra övriga svenska vintergäster.

 

Vill ni prova på att bo några veckor i Spaniens mysigaste stad som har Europas bästa vinterklimat så finns det inget förmånligare. Vår verksamhet är
centrum för skandinaverna i staden och de flesta återvänder varje år. 

Vi brukar varna för att ett besök till Nerja är vanebildande så välkommen till Nerja, den bästa av världar!

Samordnare Vinterresor BokaNerja.png