top of page
IMG_3979.JPG.jpg

Vi finns här för dig

Vi har lång erfarenhet av att ta emot gäster i Nerja, och att anordna resor. 

 

Med BokaNerja hjälper vi er till den perfekta vistelsen, upplevelsen och äventyret. Vi är en familjär, personlig resebyrå, med trygghet, gemenskap och service som ledord. Som vana organisatörer ser vi till att skräddarsy er vistelse, eller förmedlar ditt drömboende för semester eller arbete. Vi kan ta hand om bokningar av flyg, tåg, boende, transfers med mera och erbjuder under er vistelse utflykter, aktiviteter, kulturevenemang, nöjen och äventyr.

BokaNerja och moderbolaget Nerja Adventures är svenskägda företag som sedan 2004 verkat aktivt i Nerja med hotell, lägenheter och service. Vi riktar oss såväl till privatpersoner som till olika grupper.

Vi välkomnar er ner till den andalusiska pärlan Nerja där vi har vår bas. Nerja ligger vid kusten ca 5 mil öster om Malaga. I denna idyll med Europas bästa klimat driver vi resebyrån och vårt lägenhetshotell Nerjaluna och härifrån riktar vi oss bland annat mot den svenska marknaden med ett utbud och priser som det inte finns motsvarighet till i Sverige.

Våra tjänster

BOKANERJA ÄR EN FULLT REGISTRERAD RESEBYRÅ OCH BOKNINGSCENTRAL.

BokaNerja är en fullt registrerad och försäkrad spansk resebyrå. Registreringsnummer är CIAN 296128-3 och numret är en garanti för att vi uppfyller alla regler och förutsättningar.

Våra paketerade resor omfattas av EU:s paketreselag, och vi har spanska certifikat och försäkringar som motsvarar Svenska Kammarkollegiet, och följer ARN:s rekommendationer vid ev tvister, allt för din trygghet. Hos oss kan tryggt boka flyg, boende, transfer, utflykter & aktiviteter. Vi erbjuder boenden för såväl weekend, veckoresor eller långsemester.

Kontakta oss så hjälper vi dig med dina önskemål. Det går bra att boka boende först, och sedan kan vi hjälpa dig lägga till flyg, transfer och andra önskemål. 

BokaNerja-teamet

Team
Copy of IMG_7243.jpeg

Timo Trolin

Ägarparet / Administrador

Kommer från en

företagsfamilj och har de senaste 30 åren jobbat

med service, event

och media. Älskar Nerja och har koll på alla våra bokningssystem

timo@bokanerja.se

Växel: 0034 952 52 04 67 /

08-446 80 348

Copy of IMG_7243.jpeg

Tuva Bojstedt

Ägarparet / VD


Uppvuxen med småländskt familjehotell, projektledare inom turism och utbildningsresor, älskar att ta hand om event, grupper/konferens & marknadsföring

tuva@bokanerja.se

Direktnummer: 0046 70 6441802 / 

08-446 80 348

profilbild MM.jpeg

Marie-Michelle Ask

Marknadsföring

Ursprungligen från Stockholm med med en djup kärlek till de soliga stränderna i Nerja, har jag förmånen att dela min tid mellan dessa två underbara platser. Med en passion för kreativ kommunikation utforskar jag gärna de dynamiska världarna av marknadsföring.

marie@bokanerja.se

Växel: 0034 952 52 04 67 / 

08-446 80 348

Lasse_edited.jpg

Lars Kossman

Reception/Nerjaluna Kan allt om alla i Nerja, har mångårig erfarenhet av hotell & managment. Sköter bokningar, håller ordning på våra transfers & städpersonal. Pratar svenska, spanska, tyska och engelska.

lars@bokanerja.se

Växel: 0034 952 52 04 67 / 

08-446 80 348

BokaNerjaLOGO2020_FB_profil (1).png

Camilla Heymann

Resesäljare