top of page
dancing-294037_1280 (1).png
Fyrkant-Dansveckan-2024-Band.jpg

Dansveckan är BokaNerjas evenemang för dig som vill åka utomlands till sol och värme och dansa! En vecka fylld av dansglädje till Skandinaviens populära dansband, och med danskurser inom bugg, fox, salsa, flamenco mm. Naturligtvis också en chans att uppleva charmiga Nerja med god mat, Andalusiens natur och kultur, utflykter och aktiviteter.

 

Vi är mycket glada att kunna bjuda in till andra året av denna Dansvecka, sista veckan i oktober. Dansveckan är ett årligt evenemang och är självklart till även för dig som bor på Solkusten och är danssugen.

Följ gärna Casanovas, Callinaz, Perikles och vårt evenemang Dansveckan på Facebook, och våra Instagram-konton @bokanerjatravel och @dansveckanspanien. 

BokaNerja är en svenskägd resebyrå på plats i Nerja sedan 2004. Genom åren har 1000-tals svenskar rest med oss. Läs mer här om oss och om härliga Nerja på spanska Solkusten.

dancing-294037_1280 (1).png
DANSVECKAN 2024
Hösten 2024 dansar Nerja ännu mer! Det blir två veckor efter varandra som båda bjuder på dans, härliga Nerja-upplevelser och utflykter. Nu pågår bokning av:

  • Nyheten Spanska Foxveckan, den 12-19 oktober, arrangerad av Happy Dance/Erika Lundby. Inriktad mot kurser och dans till modern fox. Boka din paketresa med oss nu!

  • Dansveckan 2024, med populära svenska dansband på 6 kvällsdanser 23-28 oktober, workshops och kurser i bl a bugg, fox, salsa, och flamenco, gemensamma aktiviteter och utflykter. Läs mer nedan och boka nu!

  • Kombinera och stanna 14 dagar eller mer i Nerja! Är du intresserad av en kombinationsresa Foxveckan-Dansveckan?  Maila Åse, ase@bokanerja.se

  • Longstay?  Vill du fly mörker och kyla och bo en längre tid i Nerja? Med oss kan du hyra lägenheter upp till 12 veckor, och vi kan även paketera med flyg och transfer. Hyr du någon av våra lägenheter mer än 1 månad under den perioden Dansveckan pågår så bjuder vi på ett Veckodanspass (värde 175€)! Se vårt utbud av lägenheter här - fler kommer in löpande!

Program

Välkommen till en fullspäckad vecka där hela Nerja bjuder upp till dans! Vi dansar 6 danskvällar på Hotel Toboso Chaparill, och duktiga ledare kommer ta hand om dig på kurser och workshops med bugg, fox, salsa, flamenco, bachata och mycket annat! Det finns olika aktiviteter som stadsrundtur, tapasrundor, bergsvandringar mm, och vill du rida, cykla, paddla kajak eller spela padel så hjälper vi på BokaNerja er att boka. 

Detaljprogram för Dansveckan och veckans bokningsbara utflykter publiceras i februari 2024.

 

Öppettider BokaNerjas kontor, Calle Granada 62: vardagar 10-16               

Kurser & Workshops - bekräftade

Salsa

Testa på att dansa salsa! Kurser och workshops kommer vara anpassade till de med dansvana. 

Martin & Marie-Michelle Ask, lärare i Salsa

De träffades på salsagolvet för 23 år sedan. Intresset för Spanien och Latinamerika föddes tidigt hos de båda och de har bland annat bott och dansat världen över, bland annat i Stockholm, New York, Madrid och Cádiz innan de 2015 kom till vackra Nerja.  De har tillsammans både tävlat och undervisat ett flertal år i Salsa och själva blivit undervisade av några av världens mest erkända salsadansare. Förutom Salsa, dansar de även gärna Kizomba och Bachata.

Biljetter / Danspass / Paketresor 

DANSPASS TILL KVÄLLSDANSERNA

Begränsat antal - det finns 200 dansbiljetter per kväll. I mån av plats kommer dansbiljetter per kväll kunna förbokas och säljas i entrén.

Perikles spelar onsdag 23/10 & torsdag 24/10

Callinaz spelar fredag 25/10 och söndag 27/10

Casanovas spelar lördag 26/10 och måndag 28/10

VECKODANSPASS

Ingår: 6 danskvällar på Hotel Toboso Chaparill plus gratis eller rabatterat pris till kurser, workshops, utflykter och event!

18 december: VI SLÄPPER 25 FÖRARE & 25 FÖLJARE /

Pris 150€/person fram till 15/1, därefter ordinarie pris 175€/person)

BOKA HÄR

(Vecko-Danspass INGÅR i våra Paketresor med gruppflyg)

Paketresor

Vi har ett begränsat antal färdiga resor där det ingår VeckoDanspass, flyg med SAS inklusive incheckad väska 23 kg och numrerad sittplats ToR, transfer Malaga flygplats - Nerja ToR, samt valt boende 8 nätter (hotell med frukostbuffé eller lägenhet med självhushåll).

Du betalar reservationsavgift 300€ vid bokning, och resten slutbetalas i maj. Du väljer önskat boende, dessa gäller i mån av plats, kommer bekräftas av oss och kan ändras av dig under februari - BOKA NU OCH SÄKRA DIN PLATS! Skriv dina önskemål i bokningen.

Prisexempel del i dubbelrum Hotell Perla Marina **** med balkong, havsutsikt och generös frukostbuffé, 1385€/person. Gäller:

Arlanda 21-29 oktober, 8 nätter

Landvetter 21-29 oktober, 8 nätter

Kastrup, 22-30 oktober, 8 nätter

 

Finns även att boka, separat pris: Skellefteå-Arlanda-Malaga 21-29 oktober, 8 nätter (bokas genom Reseproducenten, kent@reseproducenten.com)

FÖR DIG SOM RESER ENSAM (1 PERSON)

Prisexempel enkelrum på Hotel Toboso Chaparill, 8 nätter från vald flygplats, 1425€ (Tillägg balkong, 112€)

LÄS MER OCH BOKA HÄR

FÖR ER SOM RESER 2 PERSONER OCH DELAR RUM​

Prisexempel standard dubbelrum på Hotel Toboso Chaparill, 8 nätter från vald flygplats, 1225€/person (Tillägg balkong, 112€ per rum)

LÄS MER OCH BOKA HÄR

FÖR ER SOM RESER 3-5 PERSONER OCH VILL BO I EGEN LÄGENHET

Prisexempel 5 personer som delar lägenhet med 2 sovrum, från 1095€/person. 

LÄS MER OCH BOKA HÄR

Nerja & Boende

Nerja

Soliga Nerja - den lilla orten med den stora charmen! Nerja är en mysig liten spansk kuststad ungefär en timme från Malagas flygplats. Här råder ett så kallat mikroklimat, med svensk sommar året runt. Hit reser man enklast med något av alla direktflyg till Malaga. Från Malaga kan man åka taxi (från ca 70 euro), ta buss eller hyra en bil för att ta sig till Nerja. Staden är levande året runt tack vare sitt läge och den ständiga skaran av turister som vill upptäcka den här pärlan. I Nerja bor och lever ca 20 000 spanjorer sina liv, vilket gör att staden är levande och lika trevlig att besöka året runt! Nerja skiljer sig från många av de andra orterna på den spanska solkusten genom att man nästan helt saknar hög bebyggelse. I stadskärnan är finns det bara två- och trevåningshus, många är flera hundra år gamla. Tänk Visby - vindlande gränder, mysiga restauranger, cafér och tapasbarer och små butiker, kombinerat med flera härliga stränder.

Hotel Toboso Chaparill

Hotel Toboso Chaparill centralt i Nerja är vår bas under Dansveckan. Här spelar Callinaz på kvällarna i Ballroom, och runt omkring finns restauranger, klubbar och pubar att pusta ut på mellan danserna. Vi har reserverat alla lediga dubbelrum och enkelrum, som du kan boka i våra paketresor. Familjehotell beläget i centrala Nerja, 300 meter från stranden och bara några minuters promenad från Balcón de Europa och Gamla Stan. Hotellet har en liten utomhuspool och takterass med solstolar, en bekväm cafeteria med trädgård och en bufférestaurang med internationella rätter.

Hotel Perla Marina

Hotel Perla Marina ligger direkt vid havet, ca 500 meter från Hotel Toboso Chaparill. Här finns två pooler, restaurang och strandpromenad utanför som du kan gå längs med till flera fina restauranger

Lägenhetshotel &
Semesterbostäder

BokaNerja erbjuder även boende med självhushåll för upp till 6 personer på centrala, trevliga lägenhetshotell och i semesterlägenheter. Välj i bokningen mellan ett eller två sovrum (du kan även under "Övrigt" ange önskemål 3 sovrum), så skickar vi dig förslag på lediga lägenheter på bl a Nerjaluna, Toboso, Andalucia m fl! Eller kan du även välja fritt bland våra ca 40 härliga svenskägda Semesterboenden - boka i samma namn som paketresan så ordnar vi det i din bokning inför slutbetalning (klicka på bilden/länken)

bottom of page