Resebyrå och Resegarantier

BokaNerja är en fullt registrerad och försäkrad spansk resebyrå.

Skydd enligt EU:s paket- och resegarantilagen ingår. Vi är en spanskregistrerad resebyrå med licens majorista/minorista inkl. de försäkringar som krävs. Vi följer även beslut från svenska ARN (Allmänna reklamationsnämnden)

Registreringsnummer är CIAN 296128-3 och numret är en garanti för att vi uppfyller alla regler och förutsättningar.

Det är mycket hårda krav på resebyråer i Spanien och det är ständiga uppföljningar från myndigheter att vi fortfarande uppfyller de krav som ställdes och som var en förutsättning för att vi överhuvudtaget fick starta företaget. Dessa inbegriper säkerhet för kunder i alla möjliga situationer och myndigheterna ställer krav på höga försäkringar som täcker möjliga händelser på samma sätt som resegarantier genom Kammarkollegium i Sverige. T ex är du skyddad om BokaNerja skulle gå i konkurs.

Däremot så finns det varken anledning eller möjligheter för ett spanskt företag att ha någon överenskommelse med svenska Kammarkollegium för att uppfylla de svenska bestämmelserna för resegarantier i Sverige. Detta gäller förstås enbart svenska företag, och de spanska försäkringarna motsvarar detta skydd.

Viktig information

BOKNINGS-

VILLKOR

LÄS MER

COVID19 /

LOKALA RESTRIKTIONER

LÄS MER

PAKETRESOR

&

RESEGARANTIER

LÄS MER

GDPR

POLICY

LÄS MER

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Resebyrå & kontor

Calle Granada 62
297 80 Nerja - Málaga

Email: info@bokanerja.se
Tel: +34 952 52 04 67

Hör av dig till oss!

© 2021 BokaNerja