top of page

NERJA - Solkustens Pärla

Citrus

Fullbokad/Väntelista!

Höstens 40 platser till denna resa gick åt som smör i solsken... Vi jobbar på att lösa ytterligare 12 platser, och annars är du varmt välkommen istället på SPF-resa i mars 2025. Intresseanmäl dig nu och säkra en plats!

Reseerbjudande exklusivt för SPF
Stockholmsdistriktets medlemmar

Välkommen till solen i södra Spanien och vackra Nerja 5-19 november på en härlig jubileumsresa - med extra förmånligt pris enbart för SPF Seniorerna Stockholmsdistriktets medlemmar!

 

BokaNerja Resebyrå firar 20 år! Under 2004-2024 har totalt över 1000 SPF-medlemmar åkt med oss till underbara Nerja vår och höst. På vårens resa blev det kö och flera som inte fick rum på resan, så säkra din plats för hösten nu!


Nerja är en genuin andalusisk stad vid havet, präglad av sin tid som fiskeby, med låg bebyggelse, vitkalkade hus och blommor. Här finns flera restauranger, mysiga butiker och serveringar och staden är inte större än att man med lätthet går överallt.

VÅRA SPF-RESOR ÄR VÄLDIGT UPPSKATTAT OCH MÅNGA ÅTERVÄNDER TILL OSS VINTER EFTER VINTER. VARMT VÄLKOMNA ATT BOKA SÅVÄL NYA SOM ÅTERVÄNDANDE GÄSTER!

Den här resan bor du vackert vid havet på nyrenoverade Hotel Perla Marina (röda byggnaden på bilden och byggnaden från vilket fotot är taget), med stor härlig frukostbuffé och en palmkantad strandpromenad precis utanför dörren. Promenad in till Balcon de Europa tar ca 10-15 minuter. Hiss. Balkong på alla rum. Tillägg Hotel Perla Marina, Havsutsikt, 260€/rum

 

 

Du kan också välja fina Hotel Plaza Cavana eller Hotel Puerta del Mar som båda ligger centralt och bekvämt väldigt nära Balcon de Europa och havet, och med BokaNerjas kontor bara en gata upp på Calle Granada 62.

Hotel Plaza Cavana (nedan) ligger vackert vid torget bredvid Balcon de Europa och har enkel-, dubbel- och trippelrum, frukostbuffé och hiss till takterrass med pool. Tillägg för att bo här är 150€/person. Tillägg Torgutsikt med franska balkonger, 260€/rum.

Hotel Puerta del Mar (nedan) är ett svenskägt hotell som ligger på en liten gågata bredvid Balcon de Europa och kyrkan, och har enkel- och dubbelrum, frukostbuffé och hiss. Stor takterrass med pool-område, sittgrupper och solstolar - observera att hissen inte går ända upp till takterrassen, sista våningen är trappa.

SPF Stockholm Jubileumsresa 14 dagar, 5-19 november 2024.

Pris:
1425€ per person del i dubbelrum inklusive frukost på Hotel Perla Marina eller Hotel Puerta del Mar
1575€ per person del i dubbelrum inklusive frukost på Hotel Plaza Cavana

(80€ SPF-rabatt medräknad)

 

Detta ingår på Jubileumsresan för SPF-medlemmar:

 • Flyg ToR Arlanda-Malaga

 • Transfer Malaga-Nerja ToR

 • Del i dubbelrum med frukost 

 • Välkomstmöte med Stadsrundtur

 • Tapasrunda

 • Utflykt inklusive lunch - vi åker upp i Alpujarras bergen mot de berömda vita byarna, besöker mysiga Pampaneira med chokladfabrik, väverier och hantverksbutiker, och Capileira på 1400 meters höjd.

 • Gemensam paellalunch på BokaNerja / Nerjalunas innergård

 • BokaNerjas 20:års-Jubileumsfestligheter med middag och underhållning.

 • Reseledare

 • VIP-läkareservice

 • Torsdagsfika hos oss på Nerjalunas innergård.

                        

Enkelrumstillägg: 350€

Tillägg för att bo på Hotel Plaza Cavana 150€/person.

Tillägg Hotel Plaza Cavana Torgutsikt med franska balkonger, 260€/rum.

Tillägg Hotel Perla Marina, Havsutsikt, 260€/rum

Prel. flygtider med Norwegian:
5 november Arlanda-Malaga 14:40-19:00
19 november Malaga-Arlanda 09:35-13:35 

 

Flera utflykter finns också att lägga till under dessa 14 dagar, som t ex Ronda, Gibraltar, vinprovning, exotisk fruktodling mm - läs och boka på bokanerja.se/utflykter

Boka din resa nu - maila camilla@bokanerja.se eller ring henne på telefon 08 - 446 80 348, eller BOKA HÄR. 

Först till kvarn, vi har 40 platser! Du betalar 300€/person i reservationsavgift, resterande senast 60 dagar innan avresa som slutbetalning inför resan.

Här hittar du våra bokningsvillkor.

perla marina_04.jpg
Puerta del Mar Takterrass.jpeg
bottom of page