top of page

 Yogaresa  Iyengar Yoga  

IMG_8766.JPG
Yogaresa till Nerja, Spanien 14-21 oktober 2024 - Iyengaryoga för styrka, återhämtning och balans i kropp och sinne! Gruppflyg från Göteborg / Landvetter - flyg från andra orter på förfrågan.

Veckan anordnas av de två yogalärarna Lisbet Wikman och Sara Karlsson som undervisar på Yoga i Linné i Göteborg. Iyengaryoga lägger vikt vid kroppens linjering och den anatomiska delen av yoga för att ge en större fysisk och mental behållning av yogautövandet. Yoga är meditation i rörelse.

Nerja är en charmig liten kuststad ca en timme från Malaga i södra Spanien och bjuder i mitten av oktober på sensommar-Medelhavsvärme, med medeltemperatur på ca 23-25 grader i luften och ca 20 grader i havet. Här finns mängder med mysiga tapasbarer, restauranger och små butiker med både prisvärd mat & shopping, och det tillsammans med härliga stränder och omgivande utflyktsmål kommer garanterat fylla på energinivån inför det svenska vintermörkret!

Veckans dagar utgörs av tre klasser yoga:

kl 8-8.30 meditation på morgonen

kl 10-12.30 fysisk yogapraktik efter en god och hälsosam frukost på innergården

kl 18-19 återhämtande yogapraktik, efter en dag som du spenderar som du vill på stranden, i den gemytliga staden eller vid poolen med en bok. 

Frukostbuffé ingår i resans pris alla dagar utom avresedagen, lunch och middag betalar man själv på plats, antingen om man går ut på egen hand eller om vi väljer att äta gemensamt. Det finns även möjlighet att laga egen mat i lägenheterna.

Vi bor i lägenheter på fina Apartamentos Nerjaluna, centralt i Gamla Stan, med nära till allt. Stor takterrass med uppvärmd pool, och mysig innergård där vi äter frukost tillsammans. Här har vi även en del av yogapassen, blir det för varmt på eftermiddagen eller småkyligt på morgonen så är vi i en yogasal i samma byggnad. Del i lägenhet ingår i resans pris, reser du ensam så får du nya vänner! Är ni 2-4 personer som vill dela så ange i anmälan vilka ni är som vill dela. Det finns 10 lägenheter i olika storlekar totalt. Tillägg eget rum i delad lägenhet på Nerjaluna (de större lägenheterna med 2 sovrum och två toaletter) 150€. Egen lägenhet/studio tillägg 275€.


För frågor om yogan och undervisningen mejla: yoga@yil.se

Läs mer om oss på YogaiLinné.se 

Om yogaledarna:

Lisbet, som undervisat yoga sedan 90-talet, som tidigare hade Ganeshayoga i Göteborg har under flera år återkommit med grupper för yogaveckor på NerjaLuna och är så glad att kunna återkomma igen. Utöver Lisbets mångåriga erfarenhet av att utveckla elever i yogans praktiserande har hon en gedigen erfarenhet och kunnighet i att anpassa och omhänderta elever med specifika kroppsliga åkommor - glädjen är påtaglig i Lisbets undervisning.

Sara är internationellt certifierad Iyengaryogalärare, blev klar med sin utbildning år 2013 och har sedan dess hållit kurser, work-shops och retreats i yoga. Sara vidareutbildar sig kontinuerligt med seniora lärare. Utöver yogan arbetar hon som psykolog på vårdcentral och privat, med individers psykiska hälsa och välmående. Sara har fokuserat på synergier mellan yogans effekter och vårt mentala mående och använder sig av båda sina inriktningar, psykologi och yoga i sin undervisning.

 

Det här ingår i paketresan 14-21 oktober, pris 1329€ genom den svenskägda spanska Resebyrån BokaNerja:


- Yogakurs enligt program

- Flygresa från Landvetter/Göteborg till Malaga t/r. Prel flygtider med Norwegian inkl incheckad väska och handbagage, reserverad sittplats: Måndag 14/10 kl 11.25-15.10  med D85059, och  måndag 21/10 kl 07.00-10.45 med D85058

- Flygplatstransfer Malaga - Nerja t/r. 

- Välkomstmingel med cava och tilltugg vid ankomsten till lägenhetshotellet Nerjaluna
- Boende på centralt lägenhetshotell med uppvärmd pool i Nerja, Apartamentos Nerjaluna, 7 nätter. Boende i 2-4 bädds lägenheter (möjlighet att välja eget rum eller egen lägenhet mot tillägg).
- Frukostbuffé alla dagar utom avresedagen, då det är tidig transfer ca 04.00 till flygplatsen.

I mån av plats, tillägg eget rum i delad lägenhet på Nerjaluna (de större lägenheterna med 2 sovrum och två toaletter) 150€. Egen lägenhet/studio tillägg 275€. Ange under övrigt/önskemål vid anmälan. Du betalar 300€ i reservationsavgift, och resterande senast 60 dagar innan avresa. BokaNerja är en fullt licensierad spansk resebyrå, och resan skyddas av EU:s Paketreselag. Se till att ha en egen reseförsäkring (hemförsäkring, betalkort eller dylikt) om du själv tvingas avboka t ex på grund av sjukdom.

BOKA HÄR. Du betalar 300€/person i reservationsavgift, resterande efter bekräftelse som slutbetalning inför resan.

Varmt välkommen!

Yoga i Linné
Sara, tel 0733777477

https://instagram.com/yogailinne
https://m.facebook.com/yogailinne

BokaNerja Resebyrå

Email: info@bokanerja.se

Tel: +34 952 52 04 67
 

Yogaresa BokaNerja Helena Bodil_IMG_6059.JPG
Poolbild_okt2020_01_Nerjaluna_1350x900.jpg
Yoga Linne DSCF8754.jpg
bottom of page