top of page
IMG_0360.MOV.00_00_25_10.Still001.jpg

Golfresa Nerja

Kommer snart - Spela golf och bo i vackra Nerja

Välkommen till en oförglömlig golfresa till pittoreska Nerja i södra Spanien, arrangerad av Boka Nerja – där solen alltid skiner och golfbanorna väntar på att utmana dig!

Följ med oss till detta golfernas paradis, där du får chansen att förbättra ditt spel, njuta av det spektakulära landskapet och uppleva spansk kultur på nära håll. Nerja, med sina ståtliga berg, kristallklara vatten och frodiga golfbanor, erbjuder den perfekta bakgrunden för en golfresa utöver det vanliga.

Varför spela golf i Nerja vs Marbella

Att välja Nerja framför Marbella för en golfresa kan vara ett attraktivt alternativ av flera skäl, särskilt för dem som söker en mer avkopplande och autentisk upplevelse. Här är några anledningar:

1. Mindre folkmassor:

Nerja erbjuder en lugnare miljö jämfört med Marbella, som kan vara mycket livligare och mer överfylld, särskilt under högsäsong. Detta gör Nerja till ett utmärkt val för de som föredrar en mer avslappnad atmosfär både på och utanför golfbanan.

2. Naturskön skönhet:

Nerja är känt för sin fantastiska natur, från de imponerande klipporna och grottorna till de idylliska stränderna. Golfbanorna i och runt Nerja är ofta inramade av denna natursköna bakgrund, vilket ger en unik och minnesvärd spelupplevelse.

3. Autentisk andalusisk charm:

Nerja behåller sin traditionella andalusiska charm med vitkalkade hus, slingrande gator och mysiga torg. Detta ger en mer autentisk upplevelse av Spanien jämfört med de mer kommersialiserade och internationella områdena som Marbella.

4. Prisvärt:

Generellt kan Nerja erbjuda ett mer prisvärt alternativ för både boende och golf, jämfört med de högre priserna i Marbella. Detta gör det möjligt för golfentusiaster att njuta av en högkvalitativ semester utan att spräcka budgeten.

5. Mångsidighet:

Förutom golf erbjuder Nerja en rad andra aktiviteter och sevärdheter, som de berömda Nerjagrottorna, vackra vandringar i närliggande naturparker och avkopplande dagar på dess underbara stränder. Detta gör det enkelt att kombinera golf med andra semesteraktiviteter.

6. Mindre kommersialiserat:

Nerja har lyckats bevara sin lokala känsla och undvika den storskaliga kommersialiseringen som kan ses i andra delar av Costa del Sol, inklusive Marbella. Detta bidrar till en mer personlig och minnesvärd semesterupplevelse.

7. Enklare tillgång till golfbanor:

Medan Marbella har några av de bästa golfbanorna i regionen, kan populariteten innebära att det är svårare att få önskade starttider. I Nerja och dess omgivning kan det vara lättare att boka tider och njuta av en mer avslappnad spelupplevelse.

Sammanfattningsvis, om du söker en golfresa som kombinerar utmanande spel med möjligheten att uppleva traditionell spansk kultur, naturskönhet och avkoppling, kan Nerja vara det perfekta resmålet för dig.

golf i spanien.jpg

Skräddarsydd för golfentusiaster

Denna resa är skräddarsydd för golfentusiaster som söker en perfekt kombination av sport, avkoppling och kulturella upplevelser. Oavsett din skicklighetsnivå på golfbanan, erbjuder vi något för alla – från nybörjare till erfarna spelare.

Under din vistelse i Nerja kommer du att bo bekvämt i centralt belägna lägenheter, med tillgång till pool och andra förstklassiga faciliteter. Varje dag bjuds du in till spel på några av regionens mest eftertraktade golfbanor, där du kan testa dina färdigheter och njuta av spelet under ledning av våra erfarna golfproffs.

Men en golfresa till Nerja är inte bara golf. Vi har arrangerat en rad andra aktiviteter för att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Njut av en välkomnande cava- och tapaskväll vid ankomsten, upptäck lokala delikatesser under vår organiserade tapasrunda, och avsluta din resa med en minnesvärd paellakväll under stjärnorna.

 

Nerja är känt för sitt behagliga klimat året runt, vilket gör det till den perfekta destinationen för en golfresa när som helst på året. Vare sig du är ute efter att förbättra ditt handicap, uppleva nya golfbanor eller bara njuta av solen och sällskapet, är Nerja platsen för dig.

För mer information eller för att anmäla ditt intresse till denna exklusiva golfresa, kontakta oss på Boka Nerja. Vi ser fram emot att välkomna dig till Nerja för en golfupplevelse utöver det vanliga!

bottom of page