Yogaresa BokaNerja Helena Bodil_IMG_6121.JPG
Yogaresa BokaNerja Helena Bodil_IMG_6107.JPG

Yogavecka den 24/9 - 1/10 2022 med Helena och Bodil

Välkommen att följa med oss till underbara Nerja i höst, för en vecka med HoliYoga, MediYoga, Kundaliniyoga och meditation/mindfulness!

 

Det blir en härlig förlängning av sommaren med tid till dig själv och din hälsa genom daglig yoga och meditation, sol, värme, ljumma havsbad, spännande utflykter, mysiga restauranger och varm gemenskap. Den här veckan kan ge dig ny energi inför hösten och vintern, nya insikter, möjlighet att stanna upp och reflektera, inspiration till hälsosammare livsstil och nya fina vänner.

 

För tredje gången arrangerar vi denna yogaresa i Nerja och vi vänder oss till Dig som yogar sedan tidigare och som söker fördjupning inom yogan.

Kursdagar: 24/9 - 1/10 2022
Max antal deltagare: 19
Sista anmälningsdag: 31 maj 2022
Ingår i resans pris:

-        Flyg T o R med SAS, lördag 24/9 från Arlanda, återresa lördag 1/10 från Malaga, totalt 7 dygn.

-        Transfer med buss till och från Nerja

-        Boende i delad lägenhet på lägenhetshotellet NerjaLuna, centralt beläget i Nerja, inklusive frukost.              Man bor 2-3 personer i lägenheterna.

-        11 st yogapass varav 6 st på morgonen uppe på takterassen och 5 st em/kvällspass i                 samlingslokalen på hotellet.

-        Tapas- och cavamingel ankomstkvällen på hotellet

-        Dagsutflykt till ekologisk fruktodling i området, med guidning bland exotiska frukter hos Antonio och hans familj, som sedan dukar fram en stor frukt- och grillbuffé med fisk, grönsaker och lokala viner.

-        Avslutningskväll med Flamencoshow/prova-på

 

Pris totalt 1325 Euro, tillägg för eget rum i delad lägenhet 125 Euro. Det finns möjlighet till självhushåll i lägenheterna.  Tillägg för egen lägenhet i mån av plats 250 Euro.

Pris: 1325 €/person
200€ vid bokning, resterande efter fakturering, senast 15 juni.

Paketresa

Reservationsavgift vid bokning 200 Euro (ej återbetalningsbar).

Resterande belopp faktureras och betalas i början av juni.

Bokningsvillkor & information kring Covid19

För fullständigt program och mer detaljerad info är du välkommen att maila Bodil på info@yogaperspektiv.se och/eller Helena på info@hittabalansen.se

Du kan även läsa om resan på våra hemsidor; www.yogaperspektiv.se och www.hittabalansen.se

Nerja har en rad spännande utflyktsmål och sevärdheter. BokaNerja är en svenskägd resebyrå på plats i Nerja sedan 2004, och hjälper gärna till med tips och bokningsbara turer.  Besök till exempel de magnifika grottorna, spaniens vackraste by Frigilliana, padla till vattenfall längs kusten eller vandra på en av Europas längsta hängbroar. När ni kommer finns möjligheten att följa med på en stadsvandring för att lära känna omgivningarna för de som vill. Yogamattor finns att hyra för veckan om du inte vill packa med egen, ange önskemål om detta så debiteras 25€ vid slutbetalningen.

 

Välkommen att höra av dig vid frågor och funderingar.

Boka din plats här senast den 31 maj

Vi ses! Sat nam, Namaste,

Helena och Bodil

nerja2018b YOGA HelenaBodil.jpg
Yogaresa BokaNerja Helena BodilIMG_6103 (1).JPG
Poolbild_okt2020_01_Nerjaluna_1350x900.jpg
Yogaresa BokaNerja Helena Bodil_MG_6140.JPG
BokaNerja.jpg
IMG_3102.JPG