top of page
Club SPF

BokaNerja har i många år arbetat tillsammans med SPF för att erbjuda paketresor till lokalföreningar såväl som resor till enskilda medlemmar som vill komma ner till solen och samtidigt få flyg, bra boende, service samt lite omsorg och umgänge med likasinnade.

Vi är därför mycket glada över att nu kommit ett steg längre och ha slutit samarbetsavtal på distriktsnivå med SPF Stockholm, SPF Skåne, SPF Södermanland, SPF norra Älvsborg, SPF Östergötland och SPF Västerbotten.

Vi kommer att sammanställa förslag på paketresor till enskilda lokalföreningar eller till distrikten som alla medlemmar kan anmäla sig till. Dessutom så vill vi erbjuda alla enskilda medlemmar i distrikten så förmånliga villkor som möjligt så att fler får möjlighet att upptäcka Nerja, vår lilla pärla till Andalusisk stad vid Medelhavet.

Det viktiga är förstås att erbjuda en bra produkt så förmånligt som möjligt utan att tumma på kvalitén.
Ingen blir mer nöjd över en medioker resa för att den erbjöds med rabatt. Detta har varit utgångspunkten i upplägget.

 

Vår samsyn runt SPF Seniorernas kvalitetskrav och vilja att hitta någonstans de kunde rekommendera sina medlemmar att resa resulterade i följande avtal. Då BokaNerjas inriktning och erbjudna förmåner motsvarade förväntningarna så enades vi om att BokaNerja aktivt ska rekommenderas till medlemmarna. Vi ska göra allt vi kan för att motsvara det förtroendet.

Detta innebär att BokaNerja i gengäld erbjuder medlemmarna följande förmåner:

1.    Om SPF-förening köper en paketresa genom oss, dvs att BokaNerja tillhandahåller flygbiljetter (Norwegian), transfer och boende för minst 20 personer under minst 10 dagar så bjuder BokaNerja på en utflykt upp till ett värde av max 89 € (t.ex. Vinbodega, Córdoba eller Granada med Alhambra) om dessa har konfirmerade datum (min 10 deltagare) under vistelsen i Nerja. Om man i stället vill delta i en dyrare utflykt (t.ex. Sevilla) så gäller den värdevouchern om 89 € som delbetalning
 
2.   Om SPF-medlemmar i anslutna distrikt hyr med månadsavtal under vintern så får de under hela vistelsen vår stamkundsrabatt om 80€/månad. Denna förmån är oberoende av antalet deltagare och gäller per lägenhet  
 
3.   Om en lokalförening ur anslutna distrikt kommer med en grupp om minst 10, eller annan grupp medlemmar om minst 10 personer åker tillsammans under minst 10 dagar så bjuder BokaNerja på välkomstmiddagen.

Dessa förmåner gäller såväl var för sig som tillsammans, dvs de går att använda såväl en som fler förmåner samtidigt.


BokaNerja uppmuntras naturligtvis av erkännandet i vår allmänna målsättning att erbjuda de bästa boendena tillsammans med omsorg och service. Vår förhoppning är att vi genom detta samarbete får glädjen att önska många fler SPF-medlemmar och lokalavdelningar välkomna till oss.

 

OBS!

Vi avslutar som vanligt med en liten varning om att Nerja är vanebildande och att ett besök här ofta följs av fler..

 

Resebyrån BokaNerja har dessutom både förmånliga månadsavtal i våra moderna och centrala lägenheter såväl som färdigpaketerade resor på 2 veckor under vintern för de som vill komma ner och prova på. Vi är inte bara en förmedling utan finns hela tiden här på plats och erbjuder omsorg och senioranpassade aktiviteter och utflykter så ni blir aldrig ensamma. Vi är dessutom ett väldigt nära samarbete med den nordiska föreningen AHN som har 1300 medlemmar och där ni får all social gemenskap ni har lust till.

En annan viktig detalj för er trygghet är att vi har ett specialavtal med en läkarklinik alldeles i närheten. De har den modernaste utrustningen och ni sitter framför en läkare inom minuter om det skulle behövas. Ni får ett servicekort när ni anländer som visar att ni bor hos oss.

Vackra Nerja som av många ses som Spaniens mysigaste stad och med Europas bästa klimat motsvarar vad många seniorer söker när de letar efter någonstans att kunna åka semester eller övervintra.

 

För förfrågningar vänd er till Margitta på margitta@bokanerja.se

Med varma hälsningar
Timo & Tuva

bottom of page