top of page

NERJALUNA

Fräscha, trevliga lägenhetshotellet Nerjaluna mitt i gamla stan i Nerja.

Vi är mycket stolta över vårt eget lägenhetshotell med BokaNerjas kontor på entréplan. Mycket fräscha och trevliga lägenheter mitt i gamla stan - bästa läget, nära till allt!

Longstay? Vill du boka mer än 28 dagars vistelse för höst eller vår, så har du automatiskt rabatt för longstay på Nerjaluna! Är du medlem i SPF så har du också alltid en extra rabatt.


Bara 400 meter till närmsta strand och Balcon de Europa. Bekvämt och nära till allt - restauranger, shopping, folkliv - och stränderna! Därför har alla våra lägenheter fått namn efter Nerjas stränder. Närmast är det till charmiga Caletilla och ikoniska Calahonda vid Europa Balkongen, och till både livliga beachen Burriana i öst med alla vattensporter, och stillsamma vidsträckta Playazo i väst är det ca 1200 meters vacker promenad.

Här finns både fina studios och välplanerade lägenheter med ett eller två sovrum.
Det finns tre läckra lägenheter med egen ingång på vår innergård "patio", nästan som egna små radhus.

Stora gemensamma utrymmen och takterrass med pool. Hiss ända från tvättstugan i källaren till takterrassen. Stor vacker och tyst innergård. 

Såväl veckouthyrning som långtid under vintern. Sommartid är Nerjaluna omtyckt av spanjorer på badsemester. Efterfrågat och ofta fullbokat, var gärna ute i god tid med din bokning!

Anläggningens alla faciliteter och karta hittar du under respektive lägenhetsbeskrivning!

img_8243.jpg

NERJALUNA - STUDIO SALÓN (S1)

Studio på plan 1 med dubbelsäng och stor terass med morgonsol mot den vackra innergården. Här finns två solsängar och sittgrupp för 4 personer. Sovrum och kök med matbord för 2 i samma rum, TV på väggen med mängder med internationella kanaler och SVT. Gratis trådlöst Internet (wifi). Fräsch toalett/dusch.

img_8243.jpg

NERJALUNA - CARABEILLO (S2)

Studio på plan 1 med stor terass, vackert mot innergården och förmiddagssol. Kompakt och modern liten lägenhet med sovrum, matplats och välutrustat kök i samma rum. Fräsch toalett/dusch. Ny 30"TV på väggen med mängder med internationella kanaler och SVT Gratis trådlöst Internet (wifi)

img_8243.jpg

NERJALUNA - CHORILLO (S3)

Studio med liten balkong på plan 2 med morgonsol mot innergården där du ser bergstopparna runt Nerja. Dubbelsäng. Kompakt och modern liten lägenhet, med säng, matplats och välutrustat kök i samma rum. Det finns litet matbord med stolar, och sittplats för två på den lilla balkongen. Fräsch toalett/dusch. Ny 30"TV med mängder med internationella kanaler och SVT Gratis trådlöst Internet (wifi)

img_8243.jpg

NERJALUNA -

STUDIO VILCHEZ (S4)

Studio med liten balkong på plan 2 med morgonsol mot innergården där du ser både bergstopparna och en havsglimt. Kompakt och modern liten lägenhet. Studio med välutrustat kök, fräsch toalett/dusch. Det finns litet matbord med stolar, och sittplats för två på den lilla balkongen.

img_8243.jpg

NERJALUNA - CALAHONDA (A7)

Väldigt trevlig, ljus och fin lägenhet på plan 1 med 1 sovrum, vardagsrum och liten balkong med 2 sittplatser mot lugna Calle Granada och eftermiddagssolen. Det finns både matbord med stolar och bäddsoffa med bord framför TV:n. Mängder med internationella kanaler och SVT. Gratis trådlöst Internet (wifi) Välutrustat kök för 4 personer med både micro och spis med ugn. Badrum med badkar/dusch och toalett.

img_8243.jpg

NERJALUNA - CARABEO (A8)

Väldigt trevlig, ljus och fin lägenhet på plan 2 med 1 sovrum, vardagsrum och liten balkong med 2 sittplatser mot lugna Calle Granada och eftermiddagssolen. Det finns både matbord med stolar och bäddsoffa med bord framför TV:n. Mängder med internationella kanaler och SVT. Gratis trådlöst Internet (wifi) Välutrustat kök för 4 personer med både micro och spis med ugn. Badrum med badkar/dusch och toalett.

img_8243.jpg

NERJALUNA - CALETILLA (A9)

1 sovrum (etage med fönster) Läcker lägenhet som ligger med direkt utgång till vår stora innergård med grill och sittmöbler. Sovrum med två separata sängar på övre plan med trappa från vardagsrummet. Bra och centralt boende att hyra i Nerja. På markplan finns vardagsrum/kök med matbord för 2, soffa med bord framför TV:n och toalett/dusch.

img_8243.jpg

NERJALUNA - CHUCHO (A10)

1 sovrum i etage/loft. Läcker lägenhet som ligger med direkt ingång från vår stora innergård med grill och sittmöbler. Sovrum med två separata sängar på övre plan med trappa från vardagsrummet. På markplan finns vardagsrum/kök med matbord för 2, soffa med bord framför TV:n och toalett/dusch.

img_8243.jpg

NERJALUNA - PLAYAZO (B3)

2 sovrum. Läcker lägenhet som ligger med direkt ingång från vår stora innergård med grill och sittmöbler med gott om plats för 4-5 personer. Sovrummet på markplan har dubbelsäng och det andra i etage en trappa upp har två separata sängar. Vardagsrum med både matbord och stolar såväl som bäddsoffa med bord framför TV:n.

img_8243.jpg

NERJALUNA - TORRECILLA (C4)

2 sovrum, liten balkong mot gatan. Väldigt trevlig och modern lägenhet på plan 1, med gott om plats för 4-6 personer och en liten balkong med två sittplatser mot lugna Calle Granada och eftermiddagssolen. Ett sovrum har dubbelsäng och det andra har två separata sängar. Vardagsrum med både matbord och stolar såväl som bäddsoffa med bord framför TV:n.

img_8243.jpg

NERJALUNA - BURRIANA (C5)

2 sovrum, liten balkong mot gatan. Väldigt trevlig och modern lägenhet på plan 2, med gott om plats för 4-6 personer och en liten balkong med två sittplatser mot lugna Calle Granada och eftermiddagssolen. Ett sovrum har dubbelsäng och det andra har två separata sängar. Vardagsrum med både matbord och stolar såväl som bäddsoffa med bord framför TV:n.

bottom of page