top of page
IMG_0937 4.JPG.jpg
Eva Brise Skriv för livet.png

Ditt livs historia - Skrivarvecka 13-17 mars 2023 


Missa inte chansen att äntligen komma igång med att skriva om ditt liv! Inspireras av dramatikern Eva Brise och kom igång med skrivandet. 
Kursen är för dig som redan är på plats i Nerja eller på Costa del Sol - eller för dig som vill resa hit. Måndag - fredag kl 10-13 är det kurstid på NerjaLuna och sedan formar vi själva vår Skrivarvecka tillsammans!

BOKA HÄR.

 

Drömmer du om att skriva, men har svårt att komma igång? Utgå från ditt eget liv och hitta skrivarglädjen!

På den här kursen får du både inspiration att börja och knep för att strukturera dina tankar.

Var börjar man? Hur sorterar man minnen?

Utgångspunkt för ditt arbete på kursen är ett antal bilder från ditt liv som du väljer själv - vare sig de finns konkret eller i minnet. 

Kursen innehåller övningar för att komma åt minnen, ge inspiration och idéer till ditt skrivande. Här finns också utrymme för feedback från gruppen och kursledaren. 

 

Materialet från kursen kan du sedan arbeta vidare med i något av alla de fotoboks-program, som finns på nätet och sätta ihop alla bitar till din egen bok. Under kursen får du exempel på hur det går till.

 

Kursen leds av dramatikern Eva Brise, som skrivit för både teater, tv, film och radiodrama och under många år lett kurser i skrivande för unga och gamla. Hon är omtyckt föreläsare och mycket handfast pedagog.

 

Nerja är en charmig kuststad där det finns gott om mysiga tapasställen, restauranger, fina stränder och spännande aktiviteter och utflykter.

 

Kursdagar är 13-17 mars. Vill du lägga till flyg ToR med Norwegian t ex lördag-lördag 11-18 mars så kostar det ca 390€/person, Transfer Malaga Flygplats - Nerja ToR 138€ (1-4 personer), del i lägenhet på NerjaLuna Apartamentos eller likvärdigt 375€/person, paketpris 7 nätter från ca 1380€ inklusive kursavgiften. Det finns även möjlighet till boende på hotell med frukost, kontakta oss!

Kursdagar: måndag 13 mars - fredag 17 mars 2023, kl 10-13
Max antal deltagare: 12
Sista anmälningsdag: 31 januari 2023

Kursen är för dig som redan är på plats på Costa del Sol, eller för dig som vill resa hit!

Vill du lägga till flyg ToR med Norwegian lördag-lördag 11-18 mars så kostar det ca 390€/person, Transfer Malaga Flygplats - Nerja ToR 138€ (1-4 personer), del i lägenhet på NerjaLuna Apartamentos eller likvärdigt 375€/person, paketpris från ca 1380€ inklusive kursavgiften. Det finns även möjlighet till boende på hotell med frukost, kontakta oss!

Hör av dig för prisförslag till tuva@bokanerja.se
 

Kurspris: 275 €/person
50€ vid bokning, resterande vid kursstart. Medlemmar AHN har 25€ rabatt som dras av vid slutbetalningen.

Ditt livs historia

Reservationsavgift vid bokning 50 Euro (ej återbetalningsbar).

Resterande belopp betalas kort eller kontant vid kursstart.

Bokningsvillkor & information kring Covid19

För fullständigt program och mer detaljerad info är du välkommen att maila Eva Brise på eva.brise@icloud.com

Nerja har en rad spännande utflyktsmål och sevärdheter. BokaNerja är en svenskägd fullt licensierad resebyrå på plats i Nerja sedan 2004, och hjälper gärna till med tips och bokningsbara turer.  Besök till exempel de magnifika grottorna, spaniens vackraste by Frigilliana, padla till vattenfall längs kusten eller vandra på en av Europas längsta hängbroar. När ni kommer finns möjligheten att följa med på en stadsvandring för att lära känna omgivningarna för de som vill, och vi hittar på trevligheter under veckan tillsammans!

 

Välkommen att höra av dig vid frågor och funderingar.

Boka din plats här senast den 26 januari

Vi ses!

Eva Brise & Tuva på BokaNerja

IMG_6234.JPG
Poolbild_okt2020_01_Nerjaluna_1350x900.jpg
IMG_2337.jpg
IMG_5541.JPG.jpg
bottom of page