Nu har vi många skandinaviska gäster som

    vill resa och som bokar för 2022! Vi expanderar vårt utbud av semesterbostäder

här i Nerja, och söker fler fräscha lägenheter och villor med bra läge i Nerja att förmedla. Äger du en härlig fastighet med skandinavisk standard och vill ha en serviceinriktad partner som tar hand om din fastighet, marknadsför den till

gäster och tar hand om gästerna på plats med nyckelservice och

allt runtomkring så kontakta gärna oss på

holidayrentals@bokanerja.se         

HALLÅ !

IMG_5438.JPG.jpg

LÄGENHETSHOTELL

HOSTAL ,Lägenhetshotell

Bo bekvämt på fina lägenhets-hotell i Nerja - vi väljer de bästa lägenheterna till dig! Vårt eget NERJALUNA centralt i Gamla Stan, Fercomar, Toboso med flera Hostal - boka tidigt, välkommen !

b-v-8-pool_.jpg

SEMESTERBOENDE

PRIVATA LÄGENHETER & VILLOR

Här hittar du många fina semesterbostäder - vårt urval av det bästa i Nerja!

Från 2 personer till 12 personers boende. Välkommen !

perla marina_04.jpg

HOTELL

INKL. FRUKOST

Webbokningen av våra hotell i Nerja öppnar igen inom kort. Se nedan.

SE MER

Nerja är öppet för turism. Du kan boka ditt bästa semesterboende direkt här på webben med oss, alla boenden du kan söka fram har öppet för uthyrning. Bo bekvämt och centralt på lägenhetshotell som Nerjaluna, eller hitta din egen drömbostad bland alla fina privata semesterhem. Alla har uthyrningslicens och är fräscha med skandinavisk standard.
 
Har du förfrågningar på andra boenden än de som finns här just nu, är du alltid välkommen att höra av dig till info@bokanerja.se så hjälper vi dig med din bokning.

Är du ägare till ett fantastiskt hus eller lägenhet i Nerja, så är vi alltid intresserade av att hitta nya fina semesterbostäder att ta hand om och förmedla!