IMG_5438.JPG.jpg

LÄGENHETSHOTELL

HOSTAL ,Lägenhetshotell

Bo bekvämt på fina lägenhets-hotell i Nerja - vi väljer de bästa lägenheterna till dig! Vårt eget NERJALUNA centralt i Gamla Stan, Fercomar, Toboso med flera Hostal - boka tidigt, välkommen !

b-v-8-pool_.jpg

SEMESTERBOENDE

PRIVATA LÄGENHETER & VILLOR

Här hittar du många fina semesterbostäder - vårt urval av det bästa i Nerja!

Från 2 personer till 12 personers boende. Välkommen !

perla marina_04.jpg

HOTELL

INKL. FRUKOST

Webbokningen av våra hotell i Nerja öppnar igen inom kort. Se nedan.

SE MER

Nerja är öppet för turism, med de lokala restriktioner som pandemin medför. Du kan boka ditt bästa semesterboende direkt här på webben med oss, alla boenden du kan söka fram har öppet för uthyrning. Bo bekvämt och centralt på lägenhetshotell som Nerjaluna, eller hitta din egen drömbostad bland alla fina privata semesterhem. Alla har uthyrningslicens och är fräscha med skandinavisk standard.

Vill du boka mer än 3 veckors vistelse, hör av dig till oss för mycket billigare pris med rabattkoder! Är du medlem i SPF så har du också alltid en extra rabatt på vårt eget lägenhetshotell Nerjaluna.

Flera hotell har under vintern 20/21 tvingats hålla stängt pga restriktioner & minskad turism.

Vi kommer successivt under våren 2021 att återigen öppna webbokningen för flera av våra populära välkända hotell & lägenhetshotell, såväl som nya fräscha spännande boenden!

 

Har du förfrågningar på andra boenden än de som finns här just nu, är du alltid välkommen att höra av dig till info@bokanerja.se så hjälper vi dig med din bokning.

Är du ägare till ett fantastiskt hus eller lägenhet i Nerja, så är vi alltid intresserade av att hitta nya fina semesterbostäder att ta hand om och förmedla!