helenabodil2.jpg
nerja2018b YOGA HelenaBodil.jpg

Yogavecka den 18-25/9 2021 med Helena och Bodil

Välkommen att följa med oss till underbara Nerja i höst, för en vecka med HoliYoga, MediYoga, Kundaliniyoga och meditation/mindfulness!

 

Det blir en härlig förlängning av sommaren med tid till dig själv och din hälsa genom daglig yoga och meditation, sol, värme, ljumma havsbad, spännande utflykter, mysiga restauranger och varm gemenskap. Den här veckan kan ge dig ny energi inför hösten och vintern, nya insikter, möjlighet att stanna upp och reflektera, inspiration till hälsosammare livsstil och nya fina vänner.

 

För tredje gången arrangerar vi denna yogaresa i Nerja och vi vänder oss till Dig som yogar sedan tidigare och som söker fördjupning inom yogan.

Kursdagar: 18/9 - 25/9, 2021
Max antal deltagare: 19
Lediga platser: 9
Ingår i resans pris:

-        Flyg T o R med SAS, lördag 18/9 från Arlanda, återresa lördag 25/9 från Malaga, totalt 7 dygn.

-        Transfer med buss till och från hotellet.

-        Boende i delad lägenhet på lägenhetshotellet NerjaLuna, centralt beläget i Nerja, inklusive frukost.              Man bor 2-3 personer i lägenheterna.

-        11 st yogapass varav 6 st på morgonen uppe på takterassen och 5 st em/kvällspass i                 samlingslokalen på hotellet.

-        Tapas- och cavamingel ankomstkvällen på hotellet

-        Dagsutflykt till vinbodegan Haza del Lino i Alpujarras området, med guidning, vinprovning och lunch

-        Avslutningskväll med Flamencoshow/prova-på

 

Pris totalt 1270 Euro, tillägg för eget rum i delad lägenhet 125 Euro. Det finns möjlighet till självhushåll i lägenheterna.  Tillägg för egen lägenhet i mån av plats 250 Euro.

Pris: 1270 €/person

Paketresa

Reservationsavgift vid bokning 200 Euro (ej återbetalningsbar), resterande belopp faktureras och betalas i juni.

För fullständigt program och mer detaljerad info är du välkommen att maila Bodil på info@yogaperspektiv.se och/eller Helena på info@hittabalansen.se.

 

Du kan även läsa om resan på våra hemsidor; www.yogaperspektiv.se och www.hittabalansen.se

 

Välkommen att höra av dig vid frågor och funderingar.

Boka din plats senast den 11 Juli.

Vi ses! Sat nam, Namaste,

Helena och Bodil

 

Ang Covid 19 och din resa

Alla som reser med BokaNerja 2021 omfattas av en turistförsäkring för Covid 19 i Nerja (Andalusien) vilket i korthet innebär att om du blir sjuk så garanteras du fri sjukvård och behöver du stanna kvar längre så täcker den ökad boendekostnad. Läs mer här.

Bokningsvillkoren kan du läsa här. Vi är en fullt licensierad resebyrå som följer EU:s Paketreselag och ARN / Allmänna Reklamationsnämndens beslut.