spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Uthyrning privatbostäder

BokaNerja Home

Hyr ut din privata bostad genom BokaNerja

Upplägg

Att ha en fungerande organisation runt uthyrningen av din bostad i Nerja är oerhört viktigt både för dig och för din hyresgäst. Att kunna känna tryggheten att kunderna tas emot väl, att allt fungerar på plats, att du får betalt, att du uppfyller de nya lagarna och att någon direkt tar hand om de problem som uppstår är förutsättningar för en effektiv och bekymmersfri uthyrning.

Viktigt att inleda med är att BokaNerja enbart fungerar som ombud för ägaren vad gäller uthyrningen. Legalt så är det ägaren som hyr ut direkt till hyresgästen och BokaNerja fungerar enbart som förmedlare av uthyrningen och uppbär för detta kommission. Därför så skickar vi faktura för uthyrningen till hyresgästen i ägarens namn och betalning sker direkt till ert konto. På detta sätt så utgår inte moms (IVA) på hyresbeloppet utan ses som en privat uthyrning med assistans från oss. Då IVA är 21% så är detta en omfattande skillnad för ägaren.

Då BokaNerja har en omfattande uthyrningsverksamhet i Nerja så är det många som genom åren har frågat om inte vi kan hyra ut deras fastighet också. Vi har alltid tackat nej men nu när vi har en komplett plattform och stor efterfrågan samtidigt som den nya uthyrningslagen ställer nya krav så ser vi att vi skulle kunna fylla en viktig funktion för alla svenskar som har köpt i Nerja.
Vi är alltså inte bara en städservice eller nyckelhjälp, inte bara en portal för att bjuda ut lägenheten. BokaNerja tar totalansvar.

BokaNerja är en totalentreprenör

För att kunna garantera en snabb service så har vi valt att i detta skede enbart ta oss an attraktiva och relativt centrala bostäder i Nerja. Undantag kan naturligtvis göras för mycket intressanta objekt. I gengäld så erbjuder vi en unik service där vi tar hand om allt; service, marknadsföring, administration och praktisk hantering. Du får komplett insyn, info vid varje förändring, teknisk möjlighet att själv snabbt styra din uthyrning samt ekonomisk redovisning. Vi fakturerar kunden i ditt namn och direkt till ditt konto. Vår hjälper dig att uppfylla alla krav enl. uthyrningslagen och vår gestor kan sköta din uthyrningsdeklaration.

Du kan se våra fastigheter här:
http://www.bokanerja.se/vara-boenden/privata-objekt/

Teknisk plattform och service
Vi har en komplett och tekniskt överlägsen plattform!

 • Professionell service på svenska. Vi har i huvudsak svenska ägare och svenska hyresgäster
 • Marknadsföring på hemsidan BokaNerja där vi har 12.000-15.000 besök per månad
 • Onlinebokning med direkt konfirmation och betalning innebär effektiv uthyrning
 • Direkt mailbesked till dig vid varje inkommen bokning
 • Du har egen inloggning till systemet där du kan se bokningsläge och reserverar din egen användning
 • Städning och byte lakan/handdukar ingår mellan uthyrningar
 • Service ingår via receptionen på vårt kontor och vår jourtelefon
 • Vi möter upp med nycklar och info vid ankomst och kontrollerar lägenheten vid avfärd
 • Vi tar ut en deposition på 150€ för er säkerhet och återlämnar denna vid avfärd
 • Ekonomisk redovisning till er för varje uthyrning
 • Transferservice med nyckelleverans om kunden så önskar
 • BokaNerjas gestor hjälper dig mot avgift med registrering av lägenheten hos Turismo och dig själv som uthyrare hos Hacienda enl. de nya uthyrningslagarna. BokaNerja arbetar enbart helt legalt.
 • Vi ser till att allt löpande efterlevs enl. uthyrningslagen (licensnummer i annonsering, kontrakt som lagras, kopia på hyresgästens pass, jourtelefon etc). Ni kan er fastighet och fixar infopärm.
 • Vi erbjuder era gäster flyg om de vill ha paketresa
 • Service, underhåll och reparationer utförs med egna tekniker och hantverkare mot avgift och enl. överenskommelse
 • Installation och organisation av Internetservice för dig och dina gäster mot avgift och enl. överenskommelse

Priser

För denna service så debiterar vi 30% av uthyrningskostnaden. OBS, inkl. IVA (moms)

Kontakt och avtal

Om och när du ser att detta vore lösningen för dig och du har en attraktiv bostad i Nerja så är du välkommen att kontakta Timo på [email protected] så får vi pratas vid. Vi bygger presentationssidan och bokningssystemet åt dig utan avgift men behöver bra bilder och beskrivande texter. Även detta ordnar vi också åt er eller om ni vill med professionella fotografer. Välkommen!

 

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner