banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Vinbodega Moclinejo

En härlig utflykt genom det andalusiska landskapet till den lilla familjeägda bodegan där de producerar några av de mer framstående vinerna i Andalusien. Vi börjar med att besöka odlingarna, sedan fortsätter vi till bodegan där det blir provsmakning och visning av deras museum. Vi får chans att köpa dessa viner i den lilla bodegabutiken innan vi avslutar med en genuint spansk trerätters lunch på torget. En verkligt genuin upplevelse!

Det här är en väldigt avspänd och trevlig utflykt där vi både får se den vackra andalusiska naturen såväl som den pittoreska vita byn med den lilla familjebodegan.

Det tar ungefär en timme att köra upp till Moclinejo. Där börjar vi med att titta på vinfälten och får förklarat för oss vilka förutsättningar som krävs naturgeografiskt och arbetsmässigt för att kunna odla vin under Andalusiens heta sol. Vi åker sedan vidare till den lilla bodegan som har varit i samma familjs ägo i tre generationer. Där visar Ignacio passionerat oss runt i alla lokaler med jäsning och lagring och vi får smaka på viner som är i olika stadier i lagring, från ett ungt och fräscht vitt vin till ett tyngre, rött och sött vin.

Sedan går vi till de äldsta delarna av bodegan som idag är ett museum där vi får visat hur vinet producerades för några generationer sedan. Rundvandringen avslutas i bodegans lilla försäljningslokal där vi har möjlighet att köpa dessa exklusiva viner som tillhör de bästa som produceras i Andalusien.

Nu är vi hungriga och tar oss ned till torget för äta en trerätters traditionell lunch innan vi beger oss hemåt.

En genuin och personlig upplevelse!


Pris 64€/person inkl. transfer, guidning, provsmakning och lunch.


Bokningsbestämmelser

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner