spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Vinbodega Alpujarras

Vi åker upp till det höglänta och otillgängliga Alpujarras och besöker vinbodegan Haza del Lino. Vägen går genom ett storslaget bergslandskap, och vacker och dramatisk natur inramar vår dag.

Bodegan Haza del Lino är en av Europas högst belägna vinodlingar och ligger på 1400 meters höjd. Det speciella klimatet med en kombination av kyla, sol och låg nederbörd ger vinerna en unik karaktär. Markerna där vinet odlas är och har varit familjeägda i generationer, och bodegan nu leds av Francisco "Paco" García Carrión som välkomnar oss och tar oss på en vandring genom odlingarna. Efter det guidas vi i bodegan och får se hur både traditionell och modern vinproduktion går till.

Sedan är det dags för lunch. När vädret tillåter intar vi den rikliga tapaslunchen utomhus med havet och bergen som kuliss. Till detta avnjuter vi Haza del Linos fem viner som Francisco kunnigt berättar om. Alternativt äter vi i restaurangen vid öppna spisen, även det en genuin upplevelse. 

En härlig utflykt till ett otillgängligt och vackert område där tiden stått still.

Pris 79 € inkl. transfer, tapaslunch, viner och guidning.

Bokningsbestämmelser

När ni sedan blivit hänförd över de fina vinerna och vill ha mer så finns möjligheten att köpa ytterligare flaskor hos oss på kontoret; Vinbodega BokaNerja

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner