spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Sevilla

Sevilla - apelsinträd, historia, kultur, tapas, flamenco! Måste vara en av världens charmigaste städer dit man längtar att återvända! Och med lite tur kommer tusentals apelsinträd att vara i full blom vid vår resa i mars! En oförglömlig sinnesupplevelse!

Det här är vår mest kompletta utflykt eller snarare en minisemester eftersom det ingår övernattning mitt i gamla stan i underbara Sevilla. Transfer i egen minibuss, vandring i gamla stan, tapasmiddag, flamencouppvisning, hotell, frukost, guidning av katedralen, tid för shopping. Perfekt sätt att uppleva det fantastiska Sevilla!

Vi försöker ge dig det bästa av Sevilla på ett sätt som inte går att ordna själv.

Staden är en gammal huvudstad och hjärtat av Andalusien så det finns otroligt mycket att se. Vi hinner bara uppleva det mest typiska och se det viktigaste men det kommer att ge dig en god uppfattning och få dig att längta tillbaka till denna underbara stad. med sina vindlande gränder, historiska monument, små torg och miljontals apelsinträd!

Ungefärligt upplägg:

09.00    Avfärd från Nerja
13.00    Ankomst hotellet
13.30    Stadsrundtur
15.00    Egen tid
18.30    Middag
21.00    Flamencouppvisning

08.30   Frukost
09.30   Guidning Plaza Espana, katedralen
13.00   Egen tid Alcazares reales eller shopping
16.00   Avfärd
20.00   Tillbaka Nerja

Vi bor på ett mysigt hotell med fantastiskt läge mitt i gamla stan. Det är de gamla judiska kvarteren som är en fascinerande blandning av gränder och små torg kantade av apelsinträd. Efter ankomsten och incheckning på hotellet beger vi oss på en stadsrundtur. Sedan får du lite tid för dig själv. Vi brukar äta trevlig tapasmiddag tillsammans på kvällen.  Senare har vi bokat platser på en genuin flamencouppvisning. Vi har provat olika och inte valt den längsta och tyngsta utan en lagom uppvisning på en timme av deras stolthet flamencon. Många som kom med på tidigare resor har sagt att det var den bästa flamencon de någonsin sett!

Nästa dag efter frukost så möter vår guide, Elena,  oss på hotellet och vi vandrar vi ner genom de kungliga parkerna till Plaza España som är ett imponerande monument skapat till världsutställningen 1929. Vi tar oss sedan in mot centrum och slutar med en guidning genom den fantastiska katedralen. Den är den tredje största kristna helgedomen i världen.

Sedan har du några timmar på egen hand i centrum. Vi ser det som att antingen så vill man se den andra stora sevärdheten, det kungliga palatset från 1000-talet och framåt eller så vill man ha tid att gå igenom det mer moderna Sevilla med sina fina shoppingdistrikt.

Vi hämtas sedan upp nära hotellet och åker hemåt. Vi stannar för en fika eller macka längs vägen och är tillbaka i Nerja igen vid 20-tiden.

Pris 275 €/person i dubbelrum  Enkelrum +20 €, inkluderar resa, hotell, flamencouppvisning, frukost, guidning och inträde till katedralen.

Bokningsbestämmelser

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner