spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Nevada Shopping

En härlig utflykt och shoppingresa till Europas största shoppingcenter!

 Vill du uppleva en härlig shoppingresa till Europas största shoppingcenter med suveräna priser och erbjudanden för alla er som önskar lyxhandla utan att chocka plånboken. 

En dagsutflykt i en av våra moderna och bekväma bussar där du kan ta det lugnt och vila under själva färden, för att sedan lägga krut på dagen i varuhuset. Ett shoppingtema för dig som vill hitta riktigt bra märkesprodukter, botanisera bland Europas största dryckessortiment, piffa till håret, förnya garderoben eller bara strosa runt i häftiga shoppingcentret Nevada Shopping, i Granada. 

Nevada Shopping med sina 250 butiker utspridda över 280 000 m2 och 65000 besökare per dag är verkligen en shoppingupplevelse utöver det vanliga där man kan passa på att inhandla både prisvärda och lyxiga alternativ till suveräna priser. 

Om något kännetecknar Nevada Shopping är dess breda erbjudande i modebutiker, accessoarer och skobutiker. Där finns något för alla smaker, färger och stilar och försäkrar dig att du inte kommer tillbaka hem tomhänt. Vi rekommenderar dig att titta i varumärkeskatalogen så att du kan få en uppfattning om allt du hittar.

 

https://www.nevada.shopping/en/directory

 

I Nevada Shopping kommer du att känna dig som hemma!

undefinedundefinedundefined 

 

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner