spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Los Caracoles

Följ med oss på en fantastisk matlagningsupplevelse! Det blir en dag med sol, mat och glädje! Vi samlas på bokanerja kontoret och åker sen från Nerja upp till Los Caracoles i vår luftkonditionerade buss. Efter ca 15-20 minuters färd är vi framme uppe vid Los Caracoles ovanför Frigiliana för att lära oss det äkta spanska paella receptet i vår matlagningskurs.

När vi kommer fram möter Franceska och Joaquin upp och välkomnar oss med en drink och förklarar hur dagen kommer att se ut. Vi får våra förkläden och kockhattar (som vi får med oss hem), vi får även handdukar och kökshandskar. Vi blir uppdelade i små grupper där vi vid olika stationer får vara med att lära oss från grunden det äkta spanska köket.

Allt gör vi med färska lokala ekologiska råvaror. Mästerkocken Manolo som ser ut som tagen direkt från Lady & Lufsen kommer att guida oss genom sina härliga recept med rika ingredienser så det vattnas i munnen. Vi kommer att tillaga sallad, gazpacho, pil pil, tortilla española och paella! Efteråt avnjuter vi allt vi lagat vid långbord med efterrätt och kaffe! Vin ingår under hela dagen, hur mycket ni vill och det blir en glad dag tillsammans i en underbar miljö med otrolig utsikt över Nerja.  

Allt sker utomhus så länge vädret tillåter, vilket Nerja med sina 320 soldagar om året hjälper till med! Skulle det vara kyligt eller regn är vi inomhus i den mysiga restaurangen med sitt runda tak och sin stora öppna spis.

Det blir mycket mat och dryck så kom hungrig! 

Avresa från Nerja är klockan 12:00 och vi är tillbaka runt klockan 17:00

Pris: 59 € inkl transfer, svensk-spansk värd från BokaNerja, Sevillianos kockar som lär oss laga maten, vi får förkläden och kockhattar som vi får ta med hem, och den goda middagen som vi äter upp med gott vin och dryck därtill!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner