banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Granada med Alhambra

Vi ordnar dagsutflykter med guidning på svenska i Alhambra. Med de nya motorvägarna upp till Granada så ligger detta spektakulära utflyktsmål inte mer än en dryg timmes resa bort. Alhambra är med på UNESCO:s världsarvslista och var finalist när världens nya sju underverk skulle utses. Det är Spaniens näst mest besökta sevärdhet med över 2 miljoner besökare per år. Du kommer att förstå varför.

Här bodde den moriske sultanen som styrde det högtstående arabiska väldet i Spanien. Inom varje vetenskap så var de klart överlägsna och det framgår till en del i detta palats från 1100-1300-talet. Det är inte bara palats och försvarstorn utan även större trädgårdar. Tänk bara en sådan sak som att ha springbrunnar och rinnande vatten överallt på 1300-talet.

Erik blir din svensktalande reseledare för hela turen. Vi  säkrar inträdesbiljetter till Alhambra, vilket kan vara nog så svårt annars, och bokar även upp svensktalande guide; Mercedes eller Nicolas - med dem kommer historien till liv! Detta är en oförglömligt upplevelse!

Vi besöker också den charmiga gamla stan i Granada där vi finner inbjudande små restauranger,
intressanta historiska minnesmärken och exotiska butiker i de månghundraåriga, trånga små
gränderna.

Vår mest populära utflykt som inte bör missas!
Pris 79€/person inkl. transfer, inträde och guide

Det blir allt svårare att få biljetter till Alhambra. Vi ansöker tre månader i förväg. Därför erbjuder vi nedanstående datum under förutsättning att vi tilldelas begärda inträdesbiljetter! Vi kan inte heller påverka vilken tid vi för för besök i palatsen, utan måste acceptera det vi får.

 

Bokningsbestämmelser

 

 

 

 

 

 

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner