spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Exotisk fruktodling

Den här dagen bjuder på en genuin upplevelse av livet på den spanska landsbygden och inblick i hur en andalusisk fruktodling fungerar.

Valle Tropical är en grön dal en bit inåt landet från Almuñecar, bara 40 minuter från Nerja. Dalen har ett mikroklimat som gör det möjligt att året om odla tropiska frukter. Vi besöker en odling med mango, papaya, avokado och många andra spännande frukter.

 Mitt bland växtligheten avnjuter vi en lunch med vin och råvaror från odlingen och gårdarna runtomkring. Det finns även möjlighet att köpa vin och rom ta med kontanter om ni vill handla!

Att besöka odlingen är en riktig naturupplevelse och det är också ett besök på den genuina spanska landsbygden. Det är inte tillrättalagt för turister så det är enkelt, men det är just detta som gör den här utflykten så trivsam. Ta på dig oömma och bekväma skor och följ med oss på en härlig eftermiddag!

 Avresa från Nerja ca 11:00 och vi återkommer runt klockan 16:30.

Pris: 69 euro inkl. transfer, guidning och lunch bestående av fruktsallad och grillat.

 Detta är en utflykt som inte passar bra att genomföra vid regn eller kraftig blåst eftersom man är ute mycket och dessutom äter utomhus. Om vi behöver ställa in på grund av allt för dåligt väder återbetalas hela summan eller så kan man välja att boka om sig till ett annat datum eller en annan utflykt.

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner