spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Bokningsbestämmelser

Bestämmelser för utflyktsbokningar


Alla bokningar görs i BokaNerjas onlinebokning.
Önskar ni hjälp med bokningen så får ni det på vårt försäljningskontor som är öppet mån-fre 10-14.
Ta med kreditkort då bokningen ändå görs i onlinesystemet.
Systemet accepterar bara max antal deltagare enl. beskrivningen för varje aktivitet.
Det går därför inte att göra reservation eller prelbokning utanför systemet utan de som bokar först i systemet har säkrat en biljett. Om ni har problem och är ute i god tid så kan ni dock skicka mail och vi bokar in er och skickar en länk där ni kan genomföra betalningen med kort.

Biljetten mailas automatiskt till den emailadress som ni anger vid bokningen så var noga med att ange en korrekt mailadress. Tiderna på bekräftelsen är ungefärliga. Ett utförligt program kommer via mail några dagar innan utflykten går av stapeln. Tiderna påverkas av förutsättningarna för dagen, guider mm.

I allmänhet så är det max 21 deltagare och minimum 12 vid alla utflykter.
Skulle det inte bli 12 personer som har anmält sig till en aktivitet eller utflykt när anmälningsperioden löper ut så tar vi beslut om evenemanget ska ställas in. I så fall mailas alla som anmält sig och hela det erlagda beloppet återbetalas till det kort som använts.

Deadline för anmälningar varierar mellan utflykterna. För utflykter med övernattning är deadline oftast en månad innan utflykten. Vid avbokning upp till två veckor innan (Gäller ej Alhambra och resor med övernattning, där återbetalas inte avgifter) så återbetalas halva avgiften. Vid avbokning mindre än två veckor innan utflykten återbetalas inga avgifter under några omständigheter. Skulle ni bli sjuka så får ni istället ersättning via er reseförsäkring och vi skriver då ut intyg på erlagd kostnad.

Vi rekommenderar starkt alla att ha en reseförsäkring för den händelse att ni råkar ut för något. Vi samarbetar med Europeiska, den ledande aktören på området och ni kan köpa er reseförsäkring här.

Utflykterna till Alhambra anordnas endast om vi tilldelas inträdesbiljetter till palatsen. Det brukar inte vara något problem, men vi kan inte påverka tilldelningen av biljetter.


Välkomna till våra utflykter och aktiviteter!

 

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner