banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Bokningsbestämmelser

Bestämmelser för utflyktsbokningar


Alla bokningar görs i BokaNerjas onlinebokning.
Önskar ni hjälp med bokningen så får ni det på vårt försäljningskontor som är öppet mån-lör 10-14.
Ta med kreditkort då bokningen ändå görs i onlinesystemet.
Systemet accepterar bara max antal deltagare enl. beskrivningen för varje aktivitet.
Det går därför inte att göra reservation eller prelbokning utanför systemet utan de som bokar först i systemet har säkrat en biljett. Om ni har problem och är ute i god tid så kan ni dock skicka mail och vi bokar in er och skickar betalningslänk.

Biljetten mailas automatiskt till den emailadress som ni anger vid bokningen så var noga med att ange en korrekt mailadress.

I allmänhet så är det max 20 deltagare och minimum 10 vid alla utflykter.
Skulle det inte bli 10 personer som har anmält sig till en aktivitet eller utflykt när anmälningsperioden löper ut så tar vi beslut om evenemanget ska ställas in. I så fall mailas alla som anmält sig och hela det erlagda beloppet återbetalas till det kort som använts.

Deadline för anmälningar anges för varje enskild utflykt och är ofta en vecka i förväg så boka i god tid. Detta även då utflykterna ofta blir fullbokade innan deadline. För utflykter med övernattning är deadline oftast tidigare. Vid egen avbokning innan anmälningstiden har gått ut så återbetalas halva avgiften. Efter att anmälningsperioden har löpt ut och vi har låst antal deltagare så återbetalas inga avgifter under några omständigheter. Skulle ni bli sjuk så får ni istället ersättning via er reseförsäkring och vi skriver då ut intyg på erlagd kostnad.

Vi rekommenderar starkt alla att ha en reseförsäkring för den händelse att ni råkar ut för något. Vi samarbetar med Europeiska, den ledande aktören på området och ni kan köpa er reseförsäkring här.

Utflykterna till Alhambra anordnas ufa vi tilldelas inträdesbiljetter till palatsen.

Alla tider som anges är ungefärliga och kan ändras för att anpassas till förutsättningarna den dagen, ändrad tid för guiden eller annat. Återvänd därför till dagsprogrammet för just din utflykt någon dag innan för ev. uppdaterad info.

Välkomna till våra utflykter och aktiviteter!

Vad som är på gång ser ni lätt i vår eventkalender

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner