banner
shadow

Transfer

BokaNerja taxi och transferservice

 

NU PRISSÄNKT!! VANLIG TAXI NU BARA 65€ OCH MINIBUSS 92€

BOKA DIN TRANSFER HÄR

Naturligtvis kan ni boka transfer med oss även om ni bor någon annanstans. Välkomna!

Internetbokning är möjlig fram till 24 timmar innan körning för att allt garanterat ska fungera.
Efter klockan 14:00 på lördagar så är kontoret dock obemannat fram till måndag 10:00 och vi kan inte garantera att bokningar registreras eller att nycklar levereras under denna tid. Vänligen var därför ute i god tid med era bokningar.

Chauffören möter er vid utgångsspärrarna i ankomsthallen.
Vi beräknar att ni kommer ut ca 30 minuter efter att planet landat och vi håller reda på om ert plan är försenat. Det är därför vi förutom beräknad ankomsttid även behöver ert flightnummer.

Chauffören har en skylt "Boka Nerja" oavsett vilket av våra boenden som ni ska till.

Bokanerja

För den händelse att ni ändå av någon anledning inte hittar varandra så ber vi er att vid bokning även lämna ert mobilnummer så att vi kan ringa er.

Tar ni en vanlig taxi på flygplatsen så kostar den 85€ (kväll eller helg 107€) men vi kan ge er bättre priser.

1-4 personer kostar 65€

5-8 personer kostar 92€

9-15 personer kostar 149€

16-22 personer kostar 185€

23-55 personer kostar 249€

Detta är priser som gäller då en grupp har bokat hela transfern från en plats och till samma ställe.

Om det är flera sällskap som anländer samtidigt så att chauffören samlar ihop er så rabatterar vi transporten ännu mer och priset blir 45€ per bokning. Kom in på kontoret så löser vi det i efterhand då man aldrig kan veta i förväg om transfer kan delas.

En annan fördel är naturligtvis att vår chaufför vet precis var alla våra boenden ligger och hur man tar sig dit. Dessutom så har han er nyckel med sig så att ni inte behöver ta er runt kontoret för att få den. Kommer ni när kontoret är öppet (10-18) så fungerar ju det också men annars blir det ju svårt.

Vid transfer från flygplatsen så anger ni flygets ankomsttid. Chauffören ser om er flight är försenad.

För er returtransfer så rekommenderar vi att ni bokar den 3 timmar innan flygets avgång, en timmes transfer och de vill att ni ska vara där två timmar innan. Detta avgör ni dock själva beroende på hur lång tid ni tycker om att ha på er.

Viktigt! Vänligen se till att ni har fyllt i alla uppgifterna korrekt. Har ni bokat transfer i fel riktning, på fel tid etc. så åker transfern enl. er bokning och vi kan inte ge någon retur om ni inte finns på plats och transfern måste åka vidare. Se alltså till att vara på plats på angiven tid. Kolla också att ni har fyllt i rätt mailadress och korrekt telefonnummer för annars når inte vår konfirmation er och vi kan inte nå er vid någon tveksamhet.

BOKA DIN TRANSFER HÄR

 Nerja taxi Nerja transfer Nerja minibuss Nerja taxi Nerja transfer Nerja minibuss Nerja taxi Nerja transfer Nerja minibuss

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner