banner
shadow

Transfer

BokaNerja taxi och transferservice

 VANLIG TAXI BARA 65€ OCH MINIBUSS 92€

BOKA DIN TRANSFER HÄR

PRISER

BARNSTOLAR

INFO OM UPPHÄMTNING


Naturligtvis kan ni boka transfer med oss även om ni bor någon annanstans. Välkomna!

Internetbokning är möjlig vardagar fram till 24 timmar innan körning för att allt garanterat ska fungera.
Efter klockan 14:00 på lördagar så är kontoret dock obemannat fram till måndag 10:00 och vi kan inte garantera att bokningar registreras eller att nycklar levereras under denna tid. Vänligen var därför ute i god tid under vardagar med era bokningar.

Chauffören möter er vid utgångsspärrarna i ankomsthallen.
Vi beräknar att ni kommer ut ca 30 minuter efter att planet landat och vi håller reda på om ert plan är försenat. Det är därför vi förutom beräknad ankomsttid även behöver ert flightnummer.

Chauffören har alltid en skylt "Boka Nerja" inte ditt namn och oavsett vilket boende som ni ska till.

Bokanerja

En annan fördel är naturligtvis att vår chaufför vet precis var alla våra boenden ligger och hur man tar sig dit. Dessutom så har han er nyckel med sig (om ni bor hos oss) så att ni inte behöver ta er runt kontoret för att få den. 

Vid transfer från flygplatsen så anger ni flygets ankomsttid. Chauffören ser om er flight är försenad.

För er returtransfer så rekommenderar vi att ni bokar den 3 timmar innan flygets avgång, en timmes transfer och de vill att ni ska vara där två timmar innan. Detta avgör ni dock själva beroende på hur lång tid ni tycker om att ha på er.

Viktigt! Vänligen se till att ni har fyllt i alla uppgifterna korrekt. Har ni bokat transfer i fel riktning, på fel tid etc. så åker transfern dit enl. er bokning och vi kan inte ge någon retur om ni inte finns på plats och transfern måste åka vidare. Se alltså till att vara på rätt plats på angiven tid. Kolla också att ni har fyllt i rätt mailadress och korrekt telefonnummer i formuläret för annars når inte vår konfirmation er och vi kan inte nå er vid någon tveksamhet.

BOKA DIN TRANSFER HÄR

 Nerja taxi Nerja transfer Nerja minibuss Nerja taxi Nerja transfer Nerja minibuss Nerja taxi Nerja transfer Nerja minibuss

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner