spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Reseförsäkringar

BokaNerja har ett samarbete med reseförsäkringsbolaget Europeiska ERV som är den mest kända och respekterade aktören inom detta område. Vi rekommenderar alltid våra gäster att ha en avbokningsförsäkring och en reseförsäkring för alla eventualiteter.

Avbokningsförsäkring

Vad som kan bli viktigt är dels en avbokningsförsäkring om det skulle visa sig omöjligt att komma iväg. Här har Europeiska en generösare tolkning än flygbolagen och kortbolagen som mest godkänner egen sjukdom.

Reseförsäkring

En reseförsäkring är mycket viktig att ha om något händer under resan, inte minst för att någon typ av reseförsäkring är nödvändig för att ni ska kunna använda er av vårt samarbete med först

läkarcentralen I Nerja och vid behov

specialistläkarna på Quironsaluds stora sjukhus i Malaga

Detta ger all den trygghet man önskar. Har du enbart det blå EU-kortet så är du bara berättigad till att besöka den allmänna vårdcentralen.

Reseförsäkringen Smart genom Europeiska går att teckna för längre tid än det vanliga 45 dagar och har du en bra hemförsäkring så kan du också välja att den ska börja gälla från dag 46. Detta gör att vi rekommenderar den till alla våra long-stay resenärer.

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner