banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Helena och Bodil 28/9 - 5/10 (1)

undefined

Yogavecka den 28/9-5/10 med Helena och Bodil

Välkommen att följa med oss till underbara Nerja första veckan i oktober, med en skön mix av HoliYoga, MediYoga, Kundaliniyoga och meditation/mindfulness! Det blir en härlig förlängning av sommaren med tid till dig själv och din hälsa genom daglig yoga och meditation, sol, värme, ljumma havsbad, spännande utflykter, mysiga restauranger och varm gemenskap. Den här veckan kan ge dig ny energi inför hösten och vintern, möjlighet att stanna upp och känna in dig själv på djupet, ge dig nya insikter, inspiration till hälsosammare livsstil och nya fina vänner. För andra gången arrangerar vi nu denna resa och vi hoppas att Du vill följa med!

Här kommer kortfattad info om innehållet i vår yogavecka:

-        Avresa med flyg Norwegian, lördag 28/9 från Arlanda, återresa lördag 5/10 från Malaga, totalt 7 dygn. Transfer med buss till och från hotellet.

-        Boende i delad lägenhet på lägenhetshotellet NerjaLuna, centralt beläget i Nerja, inklusive frukost. Delat boende innebär att du har egen säng men i delat sovrum. Vill man ha eget rum (tillägg på 125€)  blir det i delad lägenhet, 1 eller 2 personer bor i det andra rummet. Helt egen lägenhet kostar 250€ extra. 

-        12st yogapass varav 7st på morgonen uppe på takterassen och 5st em/kvällspass i samlingslokalen på hotellet.

-        Dagsutflykt till den exotiska fruktodlingen i Valle Tropical, inklusive tapaslunch. https://www.bokanerja.se/vara-tjanster/utflykter/exotisk-fruktodling/

-        Kvällsutflykt till Nerjas fantastiska grottor, Cuevas de Nerja med egen guide.

-        Gemensam avslutningsmiddag på trevlig tapasrestaurang i Nerja.

-        Pris totalt 1086Eur, tillägg för eget rum i delad lägenhet 125Eur. Tillägg för egen lägenhet i mån av plats 250Eur. Reservationsavgift vid bokning 200Eur (ej återbetalningsbar), resterande belopp faktureras i sommar.

Så det som inte ingår i resans pris är lunch och middag för 6 dagar. Det finns möjlighet till självhushåll i lägenheterna.  

För fullständigt program och mer detaljerad info är du välkommen att maila Bodil på [email protected] och/eller Helena på [email protected]. Du kan även läsa om resan på våra hemsidor; www.yogaperspektiv.se och www.hittabalansen.se

Välkommen att höra av dig vid frågor och funderingar.

Boka din plats nedan senast den 29 april.

Vi ses! Sat nam, Namaste,

Helena och Bodil

undefined

 

Den här utflykten har redan varit.

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner