banner
shadow
 

Ellagård 4B

Hej kära vänner

Det känns väldigt spännande att få välkomna er ner till Nerja i Spanien och till en återträff med min första klass när ni samtidigt passar på att fylla 50 år. Det är inget snack om att livet går fort så låt oss ta vara på möjligheten..
Ni är de elever som i mitt huvud följt mig genom livet och jag skulle otroligt mycket uppskatta att som majjen få vara med om er återträff så många år efter att det hände. Det här är något som bara måste få hända.

Jag har en hel del boende ledigt (just nu) i lägenhetshuset Nerjaluna 7-14 oktober 2018 men ni bokar förstås de datum ni kan komma ifrån. Lägenheterna är dock inte reserverade utan väntar ni för länge så får vi hitta annat boende åt er.
http://www.bokanerja.se/vara-boenden/lagenheter/nerjaluna/

Nerja är Spaniens mysigaste stad med med Europas bästa klimat så det vore skit om vi inte fick högsommarväder med ca 26 grader. Dessutom så går stadens flesta "la Feria" av stapeln för de som fortfarande traktar efter fest och sena nätter. I övrigt så finns det en massa lokala sevärdheter som bergsbyn Frigiliana 6 km bort som vunnit pris som Spaniens vackraste by samtidigt som vi har Europas största grottor 4 km från Nerja där vi kan ordna privata visningar. Duger inte det så har vi utflykter t.ex. till vinbodegor och den moriske sultanens palats Alhambra i Granada.

Det finns alltså sanslöst med saker att göra men Nerja är också alldeles tillräckligt att bara vara i och träffas över en öl på någon terrass vid havet. Det vore fantastiskt häftigt att få höra era olika levnadsberättelser och planer. Jag var 49 när jag flyttade ner till Nerja och drog igång den här verksamheten så kanske ligger det bästa fortfarande framför er. Jag måste i det sammanhanget varna lite för att Nerja är beroendeframkallande så kanske följs det här besöket av fler..

Hur som helst så hoppas jag att vi ses och jag har blivit inspirerad av så många har anslutit sig till gruppen och visat intresse. Det är nu dags att gå vidare och säkra er medverkan. Häftigast vore förstås om det inte bara är ni som kommer utan att ni tar med er partner eller familj. Vi har lägenheter för alla konstellationer.

Nu vet jag ju att ni i allmänhet inte bor kvar i Ellagård utan är spridda i Sverige och i världen och det gör ju det hela så mycket häftigare. Dessutom så är det väldigt olika hur många dagar ni kan lägga på detta. Kanske passar det er därför bäst att ordna egen resa ner till Malaga. För de som vill ta del av våra förmånliga flygbiljetter med Norwegian bokar flyg och boende gemensamt här:

https://www.bokanerja.se/boka/boka-boende-och-flyg-tillsammans/

Om det istället är så att ni ordnar eget flyg från Timbuktu eller var ni nu bor så  bokar ni bara boendet här:

https://www.bokanerja.se/vara-boenden/sok-boende/

En härlig vistelse i Nerja och en häftig återträff med bästa klassen vågar jag dock lova :-)

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner