banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Fabulous & Strong 45+

Följ med på träningsresa till solen 24 april -1 maj 2019!

Fabulous & Strong 45+ är resan för dig över 45 som gillar träning, hälsa, skönhet och det goda i livet.  Träningsinspiratörerna Tanja Fylking & Maria Wigbrant tar dig med på en vecka fylld av rolig och funktionell träning som stärker din kropp. Veckan bjuder på en härlig mix av aktiviteter som powerwalk, lättare löpning, cirkelträning, tabata, funktionell styrketräning, rörlighet, avslappning och nyheten ” Pumpa Rumpa”.

Preliminärt Program

07.00   Powerwalk/ lätt löpning
08.00   Frukost
11.00   Pumpa Rumpa / Absolution / Funktionell Styrka 
12.00   Lunch
13:00   Ledig tid    
15.00   Cirkelträning / Tabata
16.00   Slow Motion / Yoga / Andning / Avslappning
18.00   Mingel / Föreläsning
19.30   Middag

Varför Nerja?

NerjaNerja är fortfarande en levande, typiskt spansk liten stad. Pittoresk och charmig med vindlande gränder, vitrappade hus, järnsmide och prunkande växtlighet!

Lägg därtill Europas bästa klimat, härliga stränder och hundratals inbjudande restauranger och barer, så är bilden komplett!

 

Boende

Vi bor på mysiga Nerjaluna, centralt men lugnt belägen med egen innergård, takterass och pool. De fräscha lägenheterna är fullt utrustade med kök, badrum, wifi och svensk TV. 

Coacher

Tanja Fylking

undefinedTanja har under hela sitt liv brunnit för träning & hälsa. 2017 utbildade hon sig till personlig tränare med  fördjupning i träning för kvinnor. Tanja är grundare till det nya livsstilsforumet Fabulous & Strong som riktar sig lite extra till den mogna kvinnan. 

Maria Wigbrandt

MariaSom leg sjuksköterska och barnmorska, SATS-instruktör och lärare på Sportclub Education vet Maria hur vi bli starka både på in- och utsidan.  Som barnmorska har hon specialiserat sig på kvinnokroppen och är författare till boken "Stark, Glad, Gravid".

 

 
Kurspris:

1132€. Detta inkluderar flyg från Arlanda, transfers, alla aktiviteter med topptränare, frukostar och fina middagar, samt delat boende.Tillägg för eget rum är 125€ och för egen lägenhet 250€. Detta erbjuds i mån av tillgång.

Upplev härlig gemenskap & energi med rolig träning, inspiration och god mat! Vi lovar att du åker hem med ny inspiration och massor av energi!

Sista anmälningsdag för att få detta fantastiska paketpris är 14 januari 2019!

Information och bokning:

Mer information om resan hittar du här

Du kan boka din plats på kursen här nedan. För ytterligare information kontaktar du Anna, [email protected]okanerja.se.

Det finns 19 platser kvar
Förnamn:
Efternamn:
Mobiltelefon:
Email:
Antal personer:
Ev. rabattkod:

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner