spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Skriv vidare

SKRIV VIDARE

Gör du anteckningar när något speciellt händer? Skriver ner minnen eller skissar på en större idé? Vill du att andra ska få läsa vad du skriver?

Kursen Skriv vidare är skapad för dig som gillar att skriva och som vill utveckla ditt skrivande, som söker en form och ett språk som lever och når fram till dina tänkta läsare.

Kanske har du gått en skrivarkurs tidigare och fått mersmak, har skrivit i jobbet eller för andra syften. Det viktigaste är att du tycker om att uttrycka dig i skrift. Ett utkast, ett påbörjat projekt eller egna texter att bearbeta har du stor användning av på kursen.

undefined

Under fem kursdagar arbetar vi med hur man planerar och genomför ett skrivprojekt, fördjupar personporträtt och utnyttjar miljön för att levandegöra en berättelse. Med övningar, diskussioner och studier går vi igenom dialogteknik, att skriva levande, och visar på metoder för att driva en berättelse framåt.

Lokal

Vår kurslokal ligger i BokaNerjas konferenslokaler på Calle Granada centralt i gamla stan. I direkt anslutning till lokalen finns en vacker innergård där vi kan ta kafferasterna. Lunchrestaurangerna är självklart i närheten.

Målgrupp

I november förra året hade vi en skrivarkurs i Nerja med bara nöjda deltagare! Många fick mersmak och ville fördjupa sina kunskaper i konsten att skriva. För dem, och för alla er andra som delar detta intresse, anordnar vi denna kursen.

Kursledare

undefined

Marianne Cedervall, författare till de populära böckerna om Mirjam och Hervor och deckarserien med Anki Karlsson. Pedagog med erfarenhet av att leda skrivarkurser.

 undefined

Elisabeth Sigurdson, pedagog med mångårig erfarenhet av att leda skrivarkurser på folkhögskola och i Grekland.

Kurskostnad

Kostnad, inklusive kursledning och material, 5 luncher, kaffe förmiddag och eftermiddag: 395€

Nerja

Nerja är en fantstiskt vacker, charmig och genuint spansk liten stad som alla brukar bli helt förälskade i!

 undefined

För dig som reser till Nerja

Boende, i delad lägenhet på NerjaLuna, inklusive frukost, centralt i gamla stan, i samma fastighet som kurslokalen, 300€ (tillägg för eget rum +100€ och egen lägenhet +225€) Lägenheterna håller svensk standard med fullt utrustade kök, spanska kvalitetsmöbler, A/C, wifi och svenska tv-kanaler. I fastigheten finns hiss samt takterrass med pool, solstolar och vacker utsikt över havet och bergen.

Om någon föredrar att bo på hotell, kan vi istället ordna inkvartering på Hotel Plaza Cavana.

 undefined

För den som så önskar!

Vi anordnar även, för den som så önskar, en heldagsutflykt till Europas högst belägna vinbodega, belägen på Sierra Nevadas sydsluttning. Resan går genom dramatiskt vacker natur och är en storslagen upplevelse. Väl framme visas vi runt på odlingarna och tredje generationen ägare Ignacio Nestares Rincon som berättar om de speciella förhållanden som gör att man här producerar viner av högsta kvalitet. Sedan dagens höjdpunkt! En 7-rätters gourmet tapas lunch ackompanjerad av utsökta lokala viner! Pris 64€.

Anmälan

För att säkra din plats ber vi dig betala in en reservationsavgift på 200€ på anmälningssidan. Resterande faktureras i februari.

Praktiska frågor

Allt praktiskt sköts av www.bokanerja.se.

Kontakta Tuva: [email protected]

Kursfrågor

[email protected]

[email protected]

 

VÄLKOMNA!

 undefined

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner