spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Sagolikt Marockoäventyr

FRÅN MARRAKECH TILL TANGER GENOM SAHARA EN MAGISK ONCE IN A LIFETIME-RESA 29 APRIL - 6 MAJ 2019!

På begäran kör vi vårt sagolika Marockoäventyr i repris. Från den 29 april till den 6 maj  har du återigen chansen att komma med på en resa utöver det vanliga.

I år blir resan extra speciell eftersom vi utökat den med en dag och åker i maj för att kunna delta i rosenfestivalen i Rosornas Dal. Den händer endast en vecka om året, första veckan i maj. Vi får vara med om skörden och se hur hela processen går till för att utvinna den världsberömda eteriska oljan! Unikt!

ENDAST 1 PLATS KVAR!!

SE FILMEN OM VÅR MAROCKORESA

undefined

Upplev trängseln i de myllrande små gränderna i medinan i Marrakech och Fes. Frestas av sagolika basarer med guldgruvor av marockanskt hantverk. Hänförs av ormtjusare, musiker och akrobater, övernatta på traditionella riader, berusas av främmande dofter och smaker, bländas av ett färgsprakande gatuliv... I dessa uråldriga städer sveps vi med i en strid ström av intagande sinnesintryck.
Sahara är den totala kontrasten. Mäktig stillhet. Obrutna sanddyner skimrande i otaliga nyanser av rosa och guld så långt ögat når. En romantisk oändlighet som manar till reflektion och skänker inre frid. Magnifika soluppgångar och solnedgångar. Övernattning i skenet av dansande eldar under den klara, svarta natthimlen beströdd med tusentals stjärnor.
Upplevelser som de flesta bara drömmer om.

PRIVAT FILM AV TIDIGARE RESENÄRER.

undefined
 

Här kan du läsa alla detaljer om resan, upplägg dag för dag etc

Detta är en intensiv resa, fylld av nya intryck och upplevelser! I Marrakech och Fes stannar vi övernatt så man har god tid att gå på egen hand och utforska dessa magiska städer. Övriga dagar är vi på resande fot med stopp på ett flertal särskilt speciella ställen.

 
Pris: 1375 € 
I priset ingår: Flyg från Malaga till Casablanca, busstransfer till Marrakech; 7 nätters boende, alla frukostar; guidad vandring i Marrakech och i Fes; middagar på ökenturen (dag 3 och 4); kamelvandring, färja till Tarifa och busstransfer till Nerja. Även all dricks under dessa dagar är inkluderad.


Om du har frågor eller önskar ytterligare information kontaktar du Tuva på [email protected]


 

Bildgalleri

Planerade utflykter

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner