spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Inre styrka med självhypnos i Spanien 5-12 januari 2020

Hypnothinking - mental styrkevecka i Spanien.

 

 

Den här kursen handlar om dig. Du kommer att lära dig självhypnos för att omprogrammera negativa mönster och skapa nya positiva. Med din inre styrka kan du hantera vardagen på ett enklare sätt. Stress, sömproblem, oro, ångest och liknande minskar din prestationsfömåga och är i längden skadligt. Med en mental inre styrka kan du bli fri från sådana problem och må bra i din vardag. Detta välbefinnande gör dig också mer effektiv med ett inre lugn.

 

Hypnos är ett mentalt tillstånd där du har möjlighet att vara kreativ och att påverka och förändra dig själv. Genom att lära dig självhypnos kan du enkelt försätta dig själv i detta tillstånd för att skapa positiva förändringar i ditt liv.

Att lära sig självhypnos på egen hand är ofta tidskrävande och kräver en hel del övning. Därför har vi satt ihop denna kurs där vi tar några sinnrika genvägar så att du snabbt och enkelt lär dig att gå in i detta tillstånd. När du väl lärt dig detta öppnas en ny värld av möjligheter där du kan ta kontrollenöver dina omedvetna processer, utmana dina begränsningar och nå framgång inom de områden du vill. 

 Här kan du läsa mer:

 Hypnothinking i Spanien |.pdf

 Under veckan kommer du lära dig Självhypnos för att skapa en Inre Styrka.

 

Kursledare är Fredrik Praesto och Igor Ardoris. Tillsammans har de en stor erfarenhet av hypnos, självhypnos, mindfulness och mental träning. Under denna vecka kommer du få färdigheter som gör att du kan utvecklas som person och inom vilka områden du vill. Detta sker i en behaglig miljö i Nerja i Andalusien.

 Kurspriset inklusive delat boende är 1100€ 

 Datum är 5-12 januari 2020

Själva kursen är 5 timmar per dag och pågår i fem dagar, 6-10 januari 2020.

I priset ingår delat boende på lägenhetshotellet NerjaLuna. Vill du lägga till för egen lägenhet finns det möjlighet att göra det för 250€ 

Eget rum i större delad lägenhet kan finnas för ett tillägg på 125€
Pris för resan tillkommer och är olika beroende på varifrån du reser och när du bokar.
 

Ansvarig reseanordnare är resebyrån BokaNerja
Vid frågor kontakta [email protected] 

Viktigt! Just nu är priserna på flyg fördelaktiga och eftersom priserna på flyg blir mycket dyrare ju närmare vi kommer så rekommenderar vi dig att boka din plats nu. 5:e och 12:e januari 2020 är förvalda datum men om du vill ha lite semester i anslutning till kursen så kolla med BokaNerja om det går att förlänga vistelsen. Transfer bokar du här. Ange i kommentaren om du kan tänka dig att dela transfer så försöker BokaNerja lägga ihop din resa med andra, och i så fall återbetalas 20€.

Vid anmälan nedan så betalar du enbart flygbiljetten och en anmälningsavgift på 200€ för att säkra din medverkan.

Resterande 900€ faktureras i november.

Klimatkompensation
Om du klickar i rutan Klimatkompensera så betalar du 15€ extra för din resa t.or. och i och med detta så kompenserar du för de negativa effekter som din flygresa orsakar i utsläpp av koldioxid. Detta genom vårt samarbete med Go Climate Neutral som investerar dessa pengar i projekt som reducerar utsläpp av CO2 med samma mängd. Det är inte hela lösningen men ett steg på vägen och naturligtvis helt frivilligt. Läs mer om detta samarbete här: https://www.goclimateneutral.org/partners/bokanerja

 

   Om du hellre ordnar eget flyg så kan du istället anmäla dig här under och bara betala anmälningsavgiften.

 

 

Den här utflykten har redan varit.

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner