banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Friskvård och stresshantering! 14-18 oktober!

Den här kursen är ett steg mot ett liv med mindre stress. Idag upplever många människor stress i sin vardag. Vi ställer många och höga krav på oss själva men även omgivningens krav har ökat. Det ständiga stresspåslaget leder på sikt till att vi både mår och presterar sämre privat och i arbetslivet. Kunskap och verktyg för att hantera stressen är därför allt viktigare!

undefined

 

Vi håller kursen i härliga Nerja, en charmig småstad med genuin spansk karaktär och Europas bästa klimat med 300+ soldagar på Costa del Sol.

undefined

Ansvarig researrangör är BokaNerja och vi bor i fina lägenheter centralt i gamla stan i Nerja. Alla lägenheter har fullt utrustade kök, AC, TV med svenska kanaler. Det finns hiss i fastigheten, en härlig takterrass med solstolar, pool och vidunderlig utsikt över hav och berg, samt en mysig innergård för trivsam samvaro.

undefined

Kursdatum: 14-18 oktober (13 & 19 är resdagar). Tider: Kursen håller på ca 5 timmar om dagen (teori, praktik, vandringar & övningar). Pris: 770€ (idag 4/2 2019, ca 7.980 kr). Detta ingår: Kurs & kursmaterial, massage, del i rum, frukost & välkomstmiddag. Flyg ingår ej. Tillval: Du kan, i mån av tillgång, boka eget rum i delad lägenhet mot tillägg på €125. Helt egen lägenhet kostar €250.extra.

Här kan du läsa detaljerad information om kursen:

 

Har du frågor av praktisk natur kontaktar du Anna, [email protected]

För frågor om kursen vänder du dig till Åsa och Janne, [email protected]

 

 

Det finns 20 platser kvar
Förnamn:
Efternamn:
Mobiltelefon:
Email:
Antal personer:
Ev. rabattkod:

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner