banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Drömrelation utvecklingssemester för par 14-20 oktober 2018

Ge dig själv och din partner en fantastisk utvecklande semestervecka och kom hem med återfunnen, förstärkt kärlek och kanske till och med nyförälskade igen...
undefined
Kursinformation:
Datum: 14 - 20 oktober 2018.
I kursen kommer vi att jobba med
 • Kommunikation
 • Hjärnan - reptilhjärnan
 • Kärnscener som alla par fastnar i
 • Jag, Du, Vi
 • Närhet, samlevnad
 • Vänner m.m.”

  Följ med oss på utvecklingssemester till underbara soliga Spanien. När Ni kommer hem vet ni hur ni skapar en glädjerikt, positiv samhörighet och upplever djupare gemenskap i relationen. Ni vet hur ni behåller passion och närhet.

  Vi jobbar tillsammans på förmiddagen och övrig tid finns för semester. 1 dag är helt ledig för t.ex. en dagsutflykt till Gibraltar eller någon vandringsled.

  Under våra timmar arbetar vi tillsammans med miniföreläsning och övningar du gör tillsammans med din partner. Syftet är att komma ur t.ex. dåliga kommunikationsmönster och lära oss och vår hjärna nya sätt. Att förstå samspelet i en relation och hur vi kan hjälpa varandra få det var och en behöver för att kärleken ska blomstra och bli djup och nära. Båda parterna i en relation är självklart lika viktiga i detta. 

  Huvudsyftet att förstå varandra, män från mars och kvinnor från venus är ett annat sätt att beskriva det.

  Dagen börjar med en timmes yoga för dig som vill. 

Begränsat antal deltagare - max 8 par!

undefined
Kursledning:
Vi som håller i utbildningen är Anne-Lie Fant och Linda Fossane. Vi är båda erfarna samtalsterapeuter, par- och relationsterapeuter och coacher. Linda är också familjehandledare, yogainstruktör och hälsocoach.
Läs mer på våra hemsidor www.akreativterapi.se och www.iharmoniochbalans.se 
Anne-Lie ledareAnne-Lie ledare  Linda kursledare
Lite Frågor och svar som vi fått inför tidigare kurser:

Q:Vad kommer parutvecklingen handla om?
A: Den kommer bestå av miniföreläsningar om olika ämnen kopplade till hur vi fungerar i en parrelation och hur vi med hjälp av forskning och olika metoder kan ändra vårt sätt att se och höra min partner.

Vi baserar mycket av kursen på boken Håll om Mig och lägger till det som vi anser saknas, särskilt delar som innebär att ni förstärker kärleken mellan er. En del kommer också från IMAGO.

Q: Vad är det för övningar vi ska göra?
A: Ett exempel kan vara; att vi av gammal vana eller på grund av vårt bagage hör orden annorlunda än de är menade. För många av oss hörs det negativt, och genom en enkel övning som kallas spegling så börjar vår hjärna lära sig nya tankevägar och gör nya kopplingar. Spegling är egentligen upprepning.  
Vi baserar mycket av kursen på EFT Emotionally Focused Therapy och boken Håll om mig.
Q: Hur kan en förmiddag gå till?
A: Ungefär så här; Vi håller en eller flera miniföreläsningar, gör en demonstration av någon övning och ni får öva med er partner. Vi går runt och hjälper till. 

Med flera enkla övningar och förståelse för hur vi människor fungerar i olika sammanhang i parrelationen (som ni får i miniföreläsningarna) kan vi se varandra med nya ögon och hitta er kärlek igen.

Q: Behöver man prata om sina eventuella problem för andra offentligt i gruppen?
A: Nej, det behöver man inte. Det är upp till varje par om man vill dela något med de andra deltagarna.

Q: Ska vi prata barndom och problem hela veckan?
A: Nej, det ska vi inte. När vi är en stor grupp så kan vi inte djupdyka i problem som var och en eventuellt bär på. Det blir mer coaching, vi pratar mer härifrån och framåt och hur man kan göra. I vår närhet till vår partner kan vi dock behöva fundera på hur vi är vana vid närhet.
Q: Vad ska detta vara bra för? Kan man inte bara leva?
A: Jovisst kan man det. Den här parutvecklingssemestern är för er som vill ha ut mer av livet. Som vill känna kärlek, glöd och kanske passion och djup närhet med er partner och vill att det ska finnas stora möjligheter att det håller hela livet.
 
Om oss läs mer på våra hemsidor:
undefined
Boende:
Vi bor i moderna, fullt utrustade lägenheter på NerjaLuna, centralt i gamla stan i Nerja. Här finns mysig innegård och fin solterrass med solstolar, pool och vidunderlig utsikt över hav och berg! 
Begränsat antal deltagare - max 8 par!
Kursavgift: 845€ per person:
Inkluderar 
 • Delat boende (1 par i en studio eller lägenhet med 1 sovrum, 2 par delar stor lägenhet med 2 sovrum)
 • Frukost
 • Alla kursaktiviteter och material.

Flyg

Vi har en gruppbiljett som gäller till 5 maj. Pris per person 395€. Man åker den 14 oktober från Arlanda 12.10 och ankommer Malaga 16.35. Tillbaka från Malaga 20 oktober kl 11.10 med ankomst Arlanda 15.20. För att utnyttja denna krävs att 10 personer kommer med. Då ordnar vi även gemensam transfer från flygplatsen till Nerja och tillbaka för endast 35€ per person. Hör av dig till Anna om du är intresserad! [email protected]

Givetvis kan vi ordna transfer från och tillbaka till flygplatsen även om du kommer på egen biljett. Kostnaden är då för 1-4 personer 65€ enkel resa.

 Andra aktiviteter:

Utöver grundprogrammet kommer vi att erbjuda ett antal andra utflykter och aktiviteter, som till exempel bergsvandring och utflykt till Gibraltar eller Caminito del Rey. Vi återkommer med fullständig information om detta när du anmält dig! Du har även möjlighet att föreslå utflyktsmål om du har särskilda önskemål.

 

KONTAKT:

VARMT VÄLKOMNA!

 

undefined

 

 

 

Det finns 20 platser kvar
Förnamn:
Efternamn:
Mobiltelefon:
Email:
Antal personer:
Ev. rabattkod:

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner