banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Drömrelation med dig själv, för kvinnor 21-27/10

Behöver du en andningspaus, en oas, en glänta i skogen för bara dig? Det är vad vi skapat för dig och max 11 andra kvinnor.
undefined
När du kommer hem har du fått vila, gå ner i varv, fått nya krafter och mer kontakt med dig själv. Du vet vad ditt nästa steg är och Du känner dig mer hel och tydlig som person.
När du tänker tillbaka på din resa vill vi att det ska vara som en stor kram av kärlek, trygghet och ny energi.
Syftet med veckan är att du ska få vila från allt yttre och kunna gå in i dig själv, kanske hitta tillbaka till dig själv och därifrån gå vidare dit du vill.
Under retreaten får du prova många olika sorters meditationer för att nå de svar du har inom dig. Vi har också en mängd frågor, övningar, inspiration och hjälp till dig.
undefined
Vi startar dagarna med stillsam yoga och sedan äter vi frukost tillsammans. Därefter fortsätter vi med meditationer och reflektionsövningar fram till lunch. Sedan är det siesta, enligt den spanska seden och därefter fortsätter vi med vandringar några av dagarna. På kvällen är det middag och sedan stillhet och reflektion. Poolen och terasserna finns för den som önskar bada och sola när tillfälle ges. Man kan också promenera till stranden det tar ca 20 min. Under en del eftermiddagar finns det också möjlighet att göra saker själv om man önskar.
undefined
Villa La Sueca ligger högt upp och med en magnifik utsikt i ca 300 grader. Det är en härlig energi i omgivningarna och de har flera terasser där vi kan vara om dagarna. Vi har helpension så du helt kan fokusera på dig själv och vi blir serverade vegetarisk mat under veckan.
undefined
Under kursen jobbar vi med var är jag, vad behöver jag släppa, vart vill jag (vi gör en visionboard), vad hindrar mig och så firar vi och manifesterar framstegen.
Till det provar vi flera olika sorters meditationer och övningar. Vi tar in stillheten och lämnar stress och vardag. Vi tar förnyad kontakt med vår kropp och lämnar vår knopp ytterligare något steg.
Vi hoppas att vi får möta dig där du är och ta dig dit du vill!
Kursledning:
Vi som håller i utbildningen är Linda Fossane och Anne-Lie Fant. Vi är båda erfarna samtalsterapeuter, par- och relationsterapeuter och coacher. Linda är också familjehandledare, yogainstruktör och hälsocoach.
Läs mer på våra hemsidor www.akreativterapi.se och www.iharmoniochbalans.se
undefinedundefined
Kursavgift: per person: 996€
Inkluderar 
  • Delat boende
  • Helpension
  • Alla kursaktiviteter och material.

Flyg

Vi har en gruppbiljett som gäller till 24 maj. Pris per person 380€. Man åker den 21 oktober från Arlanda 12.10 och ankommer Malaga 16.35. Tillbaka från Malaga 27 oktober kl 11.10 med ankomst Arlanda 15.20. För att utnyttja denna krävs att 10 personer kommer med. Då ordnar vi även gemensam transfer från flygplatsen till Nerja och tillbaka för endast 35€ per person. Hör av dig till Anna om du är intresserad! [email protected]

Givetvis kan vi ordna transfer från och tillbaka till flygplatsen även om du kommer på egen biljett. Kostnaden är då för 1-4 personer 65€ enkel resa.

 Andra aktiviteter:

Utöver grundprogrammet kommer vi att erbjuda ett antal andra utflykter och aktiviteter. Vi återkommer med fullständig information om detta när du anmält dig! Du har även möjlighet att föreslå utflyktsmål om du har särskilda önskemål.

 

KONTAKT:

 

VARMT VÄLKOMNA!

Passa på! Boka tidigt rabatt 50 € för de 5 som först anmäler sig.

 

Det finns 12 platser kvar
Förnamn:
Efternamn:
Mobiltelefon:
Email:
Antal personer:
Ev. rabattkod:

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner