banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Bröllopsresor

Nu kan du få hjälp med att ordna ditt bröllop i Nerja! Vi ordnar allt från präst och vigselceremoni till flyg och boende till alla gäster.

Bröllopspaket till Nerja

BokaNerja är Nerjas lokala resebyrå och en etablerad och erfaren organisatör av alla typer av paket och gruppresor. Det finns ingen annan aktör som på samma sätt kan samordna er bröllopsresa till Nerja och göra den till ett oförglömligt minne.

 undefined

  • Vi har ett samarbete med svenska kyrkan på Costa del Sol och prästen Mikael Jönsson. Vill ni gifta er i Nerja med svensk präst så är det vi som gör det möjligt och vi samordnar hela paketet med alla aktörer.

 undefined

  • Vi är resebyrå med alla tjänster såsom flygresor och transfer och vi tar därmed hand om all organisation för att få alla era gäster på plats och tillbaka hem.
  • Vi har hela egna lägenhetshus centralt i Nerja som ni kan hyra för att ha alla gäster samlade i ett eget boende där ni kan få all service ni önskar som festlokal, frukostar, grillfester, catering etc. Ni får egna bostäder men alla bor tillsammans utan andra gäster runt omkring. Det kan inte bli bättre. Det går naturligtvis också att de gäster som bara kommer ner kortare tid bor på hotell i närheten och övriga hos oss. Ett tredje (dyrare) alternativ är givetvis att alla bor på hotell.
  • BokaNerja samordnar sedan all den service ni vill ha för att göra det hela perfekt. Att ordna allting runt ett bröllop är en omfattande organisation så låt inte det förstöra månader i förväg utan bocka bara av det som ni vill ha bokat så fixar vi restauranger, frisörer, fotografer, sminköser, hästdroskor, trubadurer eller rockband och naturligtvis det viktigaste, prästen. Ni får sedan kontakt med varje anordnare inom resp. område så att ni tillsammans kan spika exakt hur ni vill ha det.
  • Ni kan gifta er i vår konferenslokal, i den vackra pation, på stranden, på Europabalkongen eller var ni föredrar.

 

Hör av er till oss; [email protected] i väldigt god tid (gärna ett år i förväg, om möjligt) så att vi kan garantera att kunna ordna allt just när och hur ni vill att det ska hända. Det gäller att få mycket att stämma.

Vi ser fram emot att få ordna er dag och göra den så perfekt som möjligt. Vi är glada att ni vill gifta er i Nerja, den bästa av världar

undefined

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner