banner
shadow
 

Bouleresor

Välkomna på en bouleresa till den fantastiska lilla staden Nerja i södra Andalusien. Nerja är Spaniens mysigaste stad och här har vi Europas bästa klimat. Det ingår flyg, transfer, träning på mycket fina banor, tävlingsledning, boende i nybyggt lägenhetshus mitt i gamla stan och möjligheter till utflykter och aktiviteter.

Välkomna ner till en perfekt bouleresa i solen.

Flyget är direktflyg med Norwegian till Malaga där vår transfer står och väntar på er. De kör gruppen till vårt eget lägenhetshus Nerjaluna som ligger mitt i gamla stan. Här inkvarteras ni i delad lägenhet eller med möjlighet att välja till eget rum (+125€) eller egen lägenhet (+250€). Ni serveras frukostbuffé i vår fina patio varje morgon innan det är dags att spela Boule (eller Petanca som det kallas här i Spanien). Bosse Holmlund är vår erfarne ledare och han lägger upp er träning, tävlingar och turneringar under veckan. Det är mycket fina banor och där finns t.om. en liten servering där man kan få sig ett glas vin i pausen.

Sedan så har ni naturligtvis gott om tid att upptäcka Nerja och att må bra tillsammans med gamla och nya vänner. Det finns många bra restauranger att välja mellan. April har normalt ett väder som motsvarar svensk sommar men utan att vara för hett utan det är skönt att vara aktiv ute. Vi kommer under veckan också att erbjuda er passande utflykter nu när ni har kommit till Andalusien. Det blir dels en utflykt till en vinbodega uppe i bergen och dels en utflykt till Granada med det moriska palatset Alhambra som är fantastiskt och Spaniens andra mest besökta sevärdhet.

BokaNerja är en etablerad och erfaren resebyrå i Nerja som specialiserar sig på resor och erbjudanden gentemot svenska gäster. Vi har mycket goda referenser och ni kan läsa mycket mer om oss och Nerja på vår hemsida http://bokanerja.se

Läs mer om de bouleresor som planeras i menyn till vänster.

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner