banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Paketresor

Som resebyrå så erbjuder vi er alltid att paketera resan, dvs att vi säljer både flyg, transfer och boende tillsammans.

Se aktuella och möjliga paketresor till vänster

Detta ger er ökad säkerhet och bättre betalningsvillkor. Vi debiterar vid bokning enbart reservationsavgifter för flygbiljetter och boende. Resterande faktureras ca 2 månader innan avresa med slutbetalning oss tillhanda senast 1 månad innan avresa. Fram tills dess så kan ni alltså avboka resan och det har inte kostat er mer än reservationsavgifterna. Den senarelagda betalningen är naturligtvis också en fördel ekonomioskt. Är inte slutfakturan betald 28 dagar innan avresa så kancelleras bokning och biljetter.

Periodvis så paketerar vi också speciella paketresor där det ingår flyg, transfer, boende och ibland speciella arangemang.
De vanligaste paketresorna med förutbestämda datum är våra populära vinterresor som beskrivs till vänster.

Vi paketerar också alltid de gruppresor vi har med kurser och konferenser under året. På det sättet uppfyller kursanordnaren de svenska gruppresebestämmelser med resegarantier som Kammarkollegium fastställt. Det är därför viktigt att anordna sådana resor i samarbete med oss som resebyrå som ansvarig researrangör. Dessutom så ställer skattemyndigheterna i Sverige och Spanien krav på att den som vill ordna kurs utomlands också måsta registrera sig för moms i det landet, alltså i praktiken starta företag i Spanien. Det är inget man gör i en handvändning.

Vi har också en del förslag på paketerade resor med speciella aktiviteter som t.ex. ridning eller dykning. Då dessa går att genomföra när som helst så ber vi er att kontakta oss så paketerar vi med flyg på det sätt som passar er bäst.

 

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner