spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Paketresor

Som resebyrå så erbjuder vi er alltid att paketera resan, dvs att vi säljer både flyg, transfer och boende tillsammans.

Detta ger er ökad säkerhet och bättre betalningsvillkor. För att boka boende och flyg tillsammans så har vi nu gjort det möjligt för er att på ett bekvämt sätt själva genomföra den gemensamma bokningen direkt på hemsidan.

https://www.bokanerja.se/boka/boka-boende-och-flyg-tillsammans/

Periodvis så paketerar vi också speciella paketresor där det ingår flyg, transfer, boende och ibland speciella arangemang.
Se aktuella och möjliga paketresor till vänster

De vanligaste paketresorna med förutbestämda datum är våra populära vinterresor som beskrivs till vänster.

Klimatkompensation
Om du klickar i rutan Klimatkompensera så betalar du 15€ extra för din resa t.or. och i och med detta så kompenserar du för de negativa effekter som din flygresa orsakar i utsläpp av koldioxid. Detta genom vårt samarbete med Go Climate Neutral som investerar dessa pengar i projekt som reducerar utsläpp av CO2 med samma mängd. Det är ett billigt pris för att kunna flyga med rent samvete. Läs mer om detta samarbete här: https://www.goclimateneutral.org/partners/bokanerja

Vi paketerar också alltid de gruppresor vi har med kurser och konferenser under året. På det sättet uppfyller kursanordnaren de svenska gruppresebestämmelser med resegarantier som Kammarkollegium fastställt. Det är därför viktigt att anordna sådana resor i samarbete med oss som resebyrå som ansvarig researrangör. Dessutom så ställer skattemyndigheterna i Sverige och Spanien krav på att den som vill ordna kurs utomlands också måsta registrera sig för moms i det landet, alltså i praktiken starta företag i Spanien. Det är inget man gör i en handvändning.

Vi har också en del förslag på paketerade resor med speciella aktiviteter som t.ex. ridning eller dykning. Då dessa går att genomföra när som helst så ber vi er att kontakta oss så paketerar vi med flyg på det sätt som passar er bäst.

 

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner