banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Läkarservice

QUIRONSALUD
BokaNerja har ett exklusivt samarbete med ett stort antal specialistläkare inom QuironSalud, vilket är Spaniens största och Europas näst största sjukhuskedja. Vilka problem ni än skulle råka ut för så kan vi snabbt förmedla specialistvård.
Läs mer om dem här

Det enda kravet är att ni har med er försäkringsbeskedet gällande er hemförsäkring/reseförsäkring. Allt hanteras mycket smidigt av servicecentralen ISS som också är samordnare för de flesta nordiska försäkringsbolag. Det kan inte bli smidigare än så här så vi är stolta över att vara deras samarbetspartner för den nordiska marknaden.

ISS har också en avancerad hemsjukvård med läkare som besöker er i hemmet och som förmedlar allt från sjuktransport till intensivvårdsambulans om ni behöver till sjukhus.

Så fort som ni behöver hjälp så ringer ni därför detta nummer och säger att ni kommer från BokaNerja så löser sig allt. 

               RING 658 534 196

 

undefined

 Detta samordnas av vår kontaktperson, läkaren Ivan Suarez

undefined 

 Så ska ni ut och resa så se till att ni har resedelen i hemförsäkringen aktiverad eller att ni har en separat reseförsäkring och kom ner till oss i Nerja. Om ni behöver ta en reseförsäkring så är vi ombud för det mest kända företaget Europeiska ERV. Ange bara vid bokningen att ni vill ha reseförsäkring också eller boka den enkelt här.

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner