spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Läkarservice

QUIRON SALUD

Quiron Salud medical center har nu öppnat sin efterlängtade läkarcentral i Nerja. Den är öppen 24 timmar per dygn och har ständig läkarbemanning. BokaNerja är Quirons samarbetspartner i Nerja.

partners Quiron

BokaNerja har ett exklusivt samarbete både med allmänläkare på läkarcentralen såväl som ett stort antal specialistläkare inom QuironSalud Malaga, vilket är Spaniens största och Europas näst största sjukhuskedja.

Vilka problem ni än skulle råka ut för så kan vi snabbt förmedla specialistvård.
Läs mer om dem här

Det enda kravet är att ni bor i något av BokaNerjas boenden och har med er försäkringsbeskedet gällande er hemförsäkring/reseförsäkring. Allt hanteras mycket smidigt av servicecentralen ISS Quiron som också är samordnare för de flesta nordiska försäkringsbolag. Normalt så behöver du inte betala någonting utan SOS och ditt försäkringsbolag löser detta. Om det är så att du har självrisk på din reseförsäkring så debiteras du detta i efterhand. Det kan inte bli smidigare än så här så vi är stolta över att vara deras samarbetspartner för den nordiska marknaden.

Quiron Nerja har också en avancerad hemsjukvård med läkare som besöker er i hemmet och som förmedlar allt från sjuktransport till intensivvårdsambulans om ni behöver till sjukhus.

Alla BokaNerjas gäster i lägenheter, hotell och privata boenden ska ha fått ett VIP-kort som ger rätt till omedelbar hjälp.

Så fort som ni behöver hjälp så ringer ni därför och säger att ni kommer från BokaNerja så löser sig allt. 

RING DET TEL.NUMMER DU FÅTT PÅ KORTET

 

Det finns svenskspråkig receptionist varje dag 09:00- 13:00 och 16:30- 20:30 

Detta samordnas av vår kontaktperson, läkaren Ivan Suarez som ni har fått telefonnummer till på kortet.
Han pratar utmärkt engelska och har en otrolig service liksom alla på kliniken.

undefined 

 Så ska ni ut och resa så se till att ni har resedelen i hemförsäkringen aktiverad eller att ni har en separat reseförsäkring och kom ner till oss i Nerja. Om ni behöver ta en reseförsäkring så är vi ombud för det mest kända företaget Europeiska ERV. Ange bara vid bokningen att ni vill ha reseförsäkring också eller boka den enkelt här.

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner