spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Resebyråer och företag

undefined

Nerja är fortfarande en genuin, liten spansk stad med vindlande gränder, vitslammade hus och järnsmides- balkonger med prunkande pelargoner. Nerja blev nyligen utsedd till en av Spaniens 10 mysigaste småstäder! Lägger man sedan till Europas bästa klimat, med 300 soldagar per år, så förstår man varför det är ett av de hetaste målen för svenska resenärer just nu! Därför givetvis en plats dit företagskunder gärna förlägger sina kurser, konferenser och kick-offs!

undefined

När du väljer Nerja och BokaNerja, gör vi ditt arbete väldigt lätt. Du berättar vad det är för grupp du vill skicka, och vad de önskar – vi hjälper till med boende på hotell eller i lägenhet, transfer, konferensarrangemang, utflykter och aktiviteter av de mest skiftande slag. Vi har även ett eget konferenscenter mitt i gamla stan med fräscha lägenheter och fullt utrustad konferenslokal. Du får sedan snabbt programförslag och kostnadskalkyl, som kan justeras om du eller kunden så önskar, tills alla är helt nöjda. Vi är alltid flexibla, effektiva och snabba. 

undefined

När gruppen är här nere är vi med, från det att vi välkomnar dem till Nerja fram till att det är dags att säga farväl. Vi ser till att allt fungerar perfekt, och tar hand om allt som kan uppstå. Gruppen får alltså en person som är deras värd, som man alltid kan vända sig till och som tar hand om allt och alla.

undefined

BokaNerja är utan tvekan det företag som kan serva svenska resebyråer bäst i Nerja. Vi har varit etablerade här i 12 år, har ett stort nätverk och en effektiv organisation. Vi är samlingspunkten för skandinaver här. Och vi pratar alla svenska! Även om de flesta svenskar talar bra engelska, ser vi ändå ofta en lättnad när gäster inser att man kan använda sitt modersmål.

undefined

Vi tar emot en mångfald grupper under hela året och samarbetar med ett flertal svenska resebyråer. Så här tyckte, till exempel, Jeanette på Europaweekend:

”Vi har arbetat med Anna Dall på Boka Nerja ett flertal gånger då vi har haft grupper på plats i Nerja. Allt har fungerat suveränt med enkel och effektiv kommunikation i arrangerandet innan kundens resa, väl omhändertagande av kunderna på plats, bra fix av kringarrangemang som uppstått på plats under resans gång och bra efterarbete och återkoppling efter resan. Vi har 100 % nöjda kunder av alla som Anna och Boka Nerja haft hand om. Tack Anna för ett strålande jobb!

Jeanette Sandberg

europaweekend.se”

undefined

 Alla älskar Nerja – officiellt en av Spaniens mysigaste städer, med Europas bästa klimat! I kombination med en effektiv och flexibel konferensorganisation får du ett oslagbart koncept!

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BOKANERJA – KONFERENS

DIN DMC I NERJA!

 Kontakta:

Tuva Bojstedt 

Telefonen till vårt kontor: 0034 952 52 04 67

Email: [email protected]

 

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner