spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Om BokaNerja - en översikt

Företagsstruktur:
  1. Vi är ett familjeägt och -drivet företag som funnits i Nerja i 14 år nu. På kontoret är vi åtta personer som alla talar svenska. Även om de flesta svenskar pratar bra engelska numera, så är det trots allt ett främmande språk och vi ser ofta hur lättnaden sprider sig när man förstår att det går bra att använda modersmålet.

    BokaNerja är småskaligt och personligt. Vi känner därför våra gäster och erbjuder, vågar jag säga, service och omtanke på en helt annan nivå än andra i Nerja. Ändå så har vi ett utbud och en organisation som ingen annan kan matcha då vi är en komplett resebyrå både gentemot företag som privatpersoner (mayorista resp. minorista).

 undefined

Fastigheter:

Vi leasar permanent lägenhetshotellet NerjaLuna, centralt beläget i Nerja. Under vinterhalvåret disponerar vi dessutom, helt eller delvis, flera andra centrala fastigheter för lägenhetsboende. För gästerna på våra paketresor och andra som vill bo på hotell har vi hotel Plaza Cavana och Hotel Perla Marina. Se gärna mer om våra boenden på hemsidan;

http://www.bokanerja.se/vara-boenden/

 Vi erbjuder studios, samt lägenheter med vardagsrum plus 1 sovrum (kallas A-lägenhet på vår hemsida), 2 sovrum (B-lägenhet) och 2 sovrum där såväl vardagsrum som sovrum är extra stora och det finns två toaletter (C-lägenhet). På alla fastigheter finns stora takterrasser med vidunderlig utsikt över bergen och havet! I alla lägenheter ingår el, AC/värme, wifi samt SVT World. Städning en gång i veckan.

På NerjaLuna har vi 11 lägenheter. När det gäller grupper som skolklasser och liknande grup- per kan vi hysa in 30 personer. För kurser brukar vi maximera antalet till 22, då har alla egen säng, dvs delar inte dubbelsäng med någon annan. För kurser och konferenser där man uttrycker önskemål om eget rum, kan vi ta emot max 14.

Verksamhet:

Under januari, februari och mars erbjuder vi 2-veckors paketresor, allt inkluderat – flyg, transfer och boende med frukost på hotell Plaza Cavana eller Perla Marina. Många provar på Nerja på detta sätt och kommer sedan tillbaka för att stanna en längre period.

Under denna tid anordnar vi också en mängd utflykter, med svensk reseledning, till massor av intressanta resmål runtom i Andalusien, som t.ex. Alhambra, Gibraltar, Cordoba, Sevilla och Jerez. Vi har också annorlunda utflykter som vi är helt ensamma om; vi åker till exempel upp till Alpujarras där vi besöker vi Europas högst belägna vinbodega!

Under vinterperioden, oktober till mars, har vi ett stort antal gäster som kommer och stannar alltifrån 1 vecka till 5 månader. En stor andel har varit här tidigare, och återkommer 1 eller tom.2 gånger per år. Att man varit här hos oss 10 gånger är inte ovanligt! Det tycker jag visar mycket!

Se även vår lilla film om vinterboende:

https://www.youtube.com/watch?v=Wf-1ql4TDTk

Under april – juni och september – oktober fokuserar vi på grupper av olika slag; konferenser, yogagrupper, skolklasser, friskvård, fotbollslag, personlig utveckling för att nämna några. Det är ett brett spektrum.

Kurser och konferenser:

Vi är ett komplett DMC och erbjuder fullständiga och flexibla lösningar för alla typer av kurser och konferenser. En del grupper väljer att bo på NerjaLuna och använda vår utmärkta konferenslokal med komplett utrustning. Konferensrummet kan möbleras efter önskemål, antingen med konferensstolar med skrivplatta (upp till 45 i lokalen) eller med konferensbord, och då finns plats för 20 personer. Vi en jättetrevlig innergård där man brukar pausa och även träffas på kvällarna för trevlig samvaro och kanske grillning. Och takterrassen med pool och vidunderlig utsikt över såväl bergen som havet är naturligtvis en populär plats att koppla av på. Det hela gör NerjaLuna till en perfekt konferensförläggning; utmärkta konferensfaciliteter, trivsamt och fräscht boende, härliga rekreationsmöjligheter och mitt i centrala, gamla stan i Nerja! Gemensamt för de som väljer detta är också att de uppskattar att få ett eget boende för gruppen, för ökad gemenskap.

Andra grupper vill på samma sätt ha hjälp med den kompletta organisationen; (flyg), transfer, restaurangbokningar och utflykter, men deltagarna föredrar att bo på hotell och då kan vi givetvis erbjuda ett antal alternativ. De vi oftast jobbar med är Plaza Cavana, Perla Marina, Parador och Balcon de Europa.

 undefined

För våra samarbetspartners:

Tekniskt så ligger vi i en annan division än alla spanska aktörer och förmodligen de flesta DMC som ni samarbetat med. Vi har en avancerad onlinebokning där samarbetspartners kan få en egen inloggning. På det sättet så kan de se aktuell tillgänglighet för vald period, direkt-boka i systemet och på så sätt omgående kunna konfirmera förfrågningar från kund. Systemet visar totala priset, er inloggning drar av er kommission och ni vet direkt. Vid bokning får ni automatiskt och omgående konfirmation från systemet så ni ser vad ni har bokat. Naturligtvis hanterar vi fortfarande traditionell offertförfrågan men då vissa grupper kräver besked omgående är detta en mycket effektiv möjlighet för er att leverera.

undefined 

 Nerja:

Nerja är fortfarande en genuin, spansk stad med vindlande gränder, vitslammade hus och järnsmides- balkonger med prunkande pelargonier. Och 300 soldagar om året!

Med detta hoppas vi ni fått en god överblick över vad BokaNerja kan erbjuda! Det viktigaste är kanske, att vi är väldigt flexibla och därför kan designa paket som passar varje enskild grupp!

Kontakt:

Tuva Bojstedt
BokaNerja Konferens

Email: [email protected]
Website: www.bokanerja.se
Telefon: +34 952 52 04 67

 

 

 

 

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner