spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Kursanordnare

Vi syftar till att vara bästa möjliga val för kurs- och konferensanordnare.

Kurs eller konferens i Nerja i södra Spanien slår det mesta!

Vi har total kurs- och konferensservice, med flyg, boende, transfer, komplett utrustad konferenslokal, konferensfika, aktiviteter, middagar och utflykter.
Vi har varje år ett stort antal grupper, kurser och konferenser hos oss på mellan 6-70 personer.

Förutom all organisation med ett väldigt bra boende och innehåll så får ni en omsorgsfull service under er vistelse. Dessutom så innebär det att BokaNerja som resebyrå står som ansvarig reseanordnare vilket gör det lagligt och säkert. Ordnar man kurser i Spanien från Sverige så måste ni annars vara resebyrå och ställa resegarantier till Kammarkollegium. Vi har haft anordnare som har fått problem med detta då de blivit kontaktade av Kammarkollegium. Dessutom så innebär nya momsregler att ni måste ha en filial i Spanien och redovisa moms här.

Allt detta undviker ni genom att låta oss organisera allt och stå som ansvarig reseanordnare. BokaNerja är en fullt registrerad och försäkrad resebyrå med registreringsnummer CIAN-296128-3

Här kan ni läsa mer om regelverket och fördelarna med att samarbeta med en spansk resebyrå som BokaNerja

Se gärna några referenser från tidigare grupper.


Vi kan även ta hand om större grupper på upp till 200 personer och förlägger då gruppen på Hotel Plaza Cavana,  Parador, Balcón de Europa eller Perla Marina men tar fortfarande samma organisatoriska ansvar för hela upplägget.


Läs här:  förslag till upplägg av konferens

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner