spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Idrottsgrupper

Vi har en hel del idrottsgrupper hos oss varje år i Nerja i södra Spanien, främst på våren.

Här finns alla förutsättningar för ett framgångsrikt träningsläger!!

Spaniens mysigaste stad, många fina stränder, Europas bästa klimat, fina boenden nära stadion, gångavstånd till allt, inga behov av transporter under lägret, mycket bra mat för tränande ungdom på restauranger vi samarbetar med, en mycket fin stadion att träna på, en välrenommerad organisation som får allt att fungera, egen resebyrå med flygbiljetter och transfer. Det blir inte bättre än så här, vilket många grupper har intygat.

 

fotbollsresa 

Läs gärna omdömen från idrottsgrupper här

Det finns en väldigt fin friidrottsarena som är godkänd för internationella tävlingar och som alltså kan erbjuda alla typer av friidrottsgrenar plus bra gym och simhall. Det är nylagda löparbanor av OS-standard. Förutom löpträning på bana så finns det fina naturspår runt staden för löpare.

Det finns också en otroligt fin fotbollsplan i naturgräs på stadion plus en konstgräsplan vid gamla idrottsplatsen bredvid våra lägenheter men det kan ibland vara svårt att boka ett helt träningsläger på gräsplanen då det alltså bara finns en.
Då kan man få ta vissa pass på konstgräs men det funkar för de flesta.

Friidrott är aldrig några problem och förutsättningarna är optimala. Nerja har i många år varit en klassiker hos den svenska friidrottseliten. Både svenska profiler och dominerande klubbar har haft sin vinter- och vårträning här sedan 80-talet. Nerja är så mycket mer än optimala träningsförutsättningar så många vill komma tillbaka.

Våra lägenheter ligger idealiskt inom bekvämt gångavstånd från stadion (10 resp. 5 minuters promenad).

Vi är ombud för Malagas fotbollsklubb och ordnar transfer och biljetter åt er om ni vill in och se en match i la Liga

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner