shadow

Gruppservice

Här kan ni läsa mer om regelverket och fördelarna med att samarbeta med en spansk resebyrå som BokaNerja.

 

Äventyr, Aktiviteter

Titta på våra sidor under Aktiviteter för att ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter för grupper.

Utflykter

Det finns en mängd aktiviteter för den som inte nöjer sig med den vackra staden, serveringarna och stränderna.
Det finns inte mer än en handfull golfbanor runt Nerja men inom någon timmes bilfärd finns ett stort antal av de bästa banor som existerar. Sex kilometer från Nerja ligger Frigiliana, en av de mycket kända "vita byarna" med anor från morisk tid (1000-1400-tal) och med trånga gränder och vita hus längs bergsväggarana. Frigiliana har vunnit pris som Spaniens vackraste by. Under en timmes bilfärd bort ligger sedan storstaden Malaga med allt den kan erbjuda av såväl nöjen som kulturella och historiska aktiviteter och minnesmärken.
Vill man ha en riktig rysare till kulturhistorisk upplevelse så är det under en och en halv timmes resa till Granada och Alhambra, den moriske sultanens palats. Här ligger också Sierra Nevada, södra Europas största skidcentrum, med sextio nedfarter och en säsong på fem månader. Man kan alltså med lite tur åka skidor och ligga på stranden samma dag. Åker man istället västerut så kan man ta sig till Gibraltar över dagen eller t.om. hinna en sväng in i Marocko.

Grupper

Den intimitet som skapas av ett litet gemytligt hotell med kompletterande lägenheter passar väl för alla kurser eller grupper på 12-50 personer som vill uppleva något särskilt tillsammans i en otrolig omgivning. Ni kan om så önskas disponera hela lägenhetshotellen till specialpris. Vår personal hjälper er då gärna med förberedelser såsom t.ex. kontakter eller bokningar av flyg, bilar, golfbanor såväl som bistår er under vistelsen genom att leda happenings, utflykter eller kurser.
Är ni större grupper så hanterar vi även det utan problem då vi samarbetar med flera stora hotell i Nerja.

Ekonomi

Hos BokaNerja, med det perfekta boendet, kursandet, klimatet, omgivningarna och aktiviteterna, kan vi ta er billigare än med motsvarande arrangemang hemma i Sverige!
Räkna på vad det utbytet är värt och kom in med en förfrågan så plockar vi ihop precis vad ni är ute efter.

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner