banner
shadow

Golfresor

Kompisgolf


Vi hjälper er alltid att ordna en vecka där du kommer loss för att spela/träna med dina vänner.

Lämna höstrusket eller vintermörkret!
Samla ihop dina golfspelande vänner, vare sig de är nybörjare eller erfarna och kom ner till Nerja på Solkusten för en vecka fylld av aktiviteter.
Nerja är den absoluta lilla pärlan längs kusten med Europas bästa klimat, vitslammade hus i gammal andalusisk stil, uteserveringar, restauranger och ett flertal fina stränder. Och runt omkring finns det ett antal fina golfbanor, t.ex. Baviera, Anureta och Granada.

Vi ordnar allt, flygresa, transfer, hotell, hyrbilar, golftider, golfpro, restaurangbokningar, utflykter eller äventyr. Är ni 12-24 personer så disponerar ni ett eget hotell i vårt nybyggda San Miguel med egen bar, solterrass, pool och samlingssal.

Vi föreslår att ni under veckan blandar golfdagar med allt annat som går att se och göra i det här området. Varje golfdag hämtar vi er vid hotellet tillsammans med ert golfpro och kör er till dagens bana. På dessa mycket fina och natursköna banor får ni personlig träning för att verkligen förbättra golfsvingen. Efter dagens övningar så har vi sedan bokat in er på någon av alla de trevliga restauranger som finns i Nerja eller t.ex. på en Flamencouppvisning.

Under spellediga dagar så finns det mängder att välja på. Förutom den vackra staden Nerja med alla fina stränder så finns här Europas största grottor och Frigiliana, grannbyn har vunnit pris som Spaniens vackraste by så dessa är närmast obligatoriska utflykter när man är här. Förutom det så finns en mängd spännande aktiviteter och attraktiva utflyktsmål. Man kan t.ex. västerut åka till Gibraltar eller t.om. över till Afrika över dagen eller så åker man den fantastiska kustremsan österut och upp till Granada med Alhambra.

Vill ni själva vara aktiva så ordnar vi någon spännande aktivitet som t.ex. ridutflykt i bergen, prova-på dyk eller snorklingutflykt med båt, naturvandring eller jeeputflykt i nationalparken eller något annat passande. Under vintern kan man t.ex. ta en skiddag i Sierra Nevada, södra Europas största skidcentrum.

Vi lovar er en mycket aktiv vecka som både utvecklar din golf under fina förhållanden och som ger avkoppling och starka upplevelser tillsammans med dina vänner.

Vi ser fram emot en diskussion med er om hur vi paketerar er perfekta vecka med kompisgolf.

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner