shadow

Grupper

Vår specialitet är att vara bästa möjliga val för grupper. Vi anpassar oss till varje grupp, servar, bokar och anordnar kringverksamhet.

Vi har varje år ett stort antal grupper av alla de slag, från konferenser, incentive och kurser, idrottsgrupper och skolklasser, bouleresor och äventyrsgrupper till vängrupper, pensionärsgrupper och långboende.

Vi är själva en resebyrå i BokaNerja så vi paketerar våra egna arrengemang med flyg, transfer, boenden, utflykter, aktiviteter etc. och vi uppfyller alla krav och licenser. Vi samarbetar också med olika resebyråer som använder oss som Destination Managers.  Exempelvis så arbetar vi tillsammans med t.ex. Travellink, Resekonsulterna, Travel Nordic, Ida y Vuelta, Sembo och Berg&Dahl.

För kurser och konferenser har vi Nerjas bästa konferensrum med all utrustning.

För idrottsgrupper finns det väldigt bra idrottstadion och träningsmöjligheter som det är kort gångavstånd till från oss. Vi har specialavtal med kommunen.

Nerja ligger i en naturskön och dramatisk natur där det finns fantastiskt bra förutsättningar att utöva olika aktiviteter både i bergen som i havet.

idrottsgrupp.jpg

För alla som vill göra olika kulturella eller historiska utflykter så ligger Nerja strategiskt med bara en eller ett par timmar till såväl Granada/Alhambra som Ronda, Mijas eller Gibraltar. Vi bokar biljetter eller ordnar egna utflykter till våra grupper.

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner