banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Flygbiljetter

BokaNerja är en fullt registrerad resebyrå, både gentemot företag och privatpersoner.
Registreringsnumret är CIAN 296128-3

Vi är fullt försäkrade med hög säkerhet motsvarande resegarantier från svenska Kammarkollegium.

BokaNerja har ett resebyråavtal med Norwegian vilket innebär att vi förmånligt kan sälja deras flygbiljetter. Beställer ni biljetter själva direkt med Norwegian så är det alltid full betalning vid bokningstillfället och inga möjligheter till avbokning, enbart namnbyte eller byte flygdag mot extra avgifter.

Bokar ni flyg genom oss samtidigt som ni bokar boende hos oss så kan vi erbjuda bättre betalningsvillkor och förbättrade möjligheter till avbokning. Däremot blir det inte billigare då vi inte får några rabatter men mycket större säkerhet. Ni betalar vid bokning en serviceavgift på enbart 20€ per flygresa och person samtidigt som ni betalar reservationsavgiften på 25% för boendet. Resterande kostnad för flyg och boende fakturerar vi med betalning senast en till två månader innan avresa. Fram tills dess tillkommer alltså inga ytterligare kostnader vid avbokning. Däremot sker inte någon återbetalning av serviceavgiften som ju är en ersättning för vårt arbete.
Vi bokar alltid rabatterat pluspaket med sittplats och en väska à 20kg för 24€ per sträcka.

Vill du förmånligt boka flyg och boende tillsammans så gör du det här!

För att få ett fortsatt avbokningskydd för flyget även efter erlagd slutbetalning så kan ni vid bokningstillfället begära avbokningsskydd. Det kostar enbart 12€/person och gäller vid sjukdom för er själv eller nära familjemedlem. Närmare beskrivning av Norwegians regler för detta hittar ni här:

Norwegian avbokningsskydd

För att teckna en mycket bättre avbokningsförsäkring som gäller för fler anledningar till er avbokning så samarbetar vi med Europeiska som är den ledande aktören på marknaden. Ni kan boka den direkt här på hemsidan och bokningen ska ske inom två dagar från er bokning av flyg eller boende och ni kan själva välja vad som ska ingå.
Pris 6% av priset.

Här kan ni också teckna en reseförsäkring för att skydda er under resan. Detta är viktigt att ha för att kunna nyttja vårt samarbete med olika läkarcentraler här nere. Kolla er hemförsäkring och om den inte har fullgott skydd så boka reseförsäkringen på samma sida.

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner