spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Flygbiljetter

BokaNerja är en fullt registrerad resebyrå, både gentemot företag och privatpersoner.
Registreringsnumret är CIAN 296128-3

Vi är fullt försäkrade med hög säkerhet motsvarande resegarantier från svenska Kammarkollegium.

BokaNerja har ett resebyråavtal med Norwegian vilket innebär att vi förmånligt kan sälja deras flygbiljetter. Beställer ni biljetter själva via vår hemsida ingår två väskor a 23 kg. Ni får också kostnadsfritt välja sittplats på flyget.

Om ni bokar flyg och boende samtidigt via våran hemsida så debiteras vid bokning reservationsavgift på 30% av kostnaden för boende samt flygbiljetterna. Resterande kostnad för boendet faktureras ca en månad innan resan vid förmedling av privata hyresobjekt eller om ni bokat ett paket, såsom Vinterresa. Vid boende i BokaNerjas semesterlägenheter sker slutbetalning på plats hos oss. 

Om ni vill ha hjälp med er bokning så hjälper vi er gärna via telefon eller mail. Notera dock att ni får förmånligare pris om ni gör bokningen själva via hemsidan. Vid mail-eller telefonbokning ingår en väska a 23 kg samt sittplats.

Flygbiljetter och reservationsavgift återbetalas inte vid eventuell avbokning.

Vill du förmånligt boka flyg och boende tillsammans så gör du det här!

För att få ett fortsatt avbokningskydd för flyget även efter erlagd slutbetalning så kan ni vid bokningstillfället begära avbokningsskydd. Det kostar enbart 12€/person och gäller vid sjukdom för er själv eller nära familjemedlem. Närmare beskrivning av Norwegians regler för detta hittar ni här:

Norwegian avbokningsskydd

För att teckna en mycket bättre avbokningsförsäkring som gäller för fler anledningar till er avbokning så samarbetar vi med Europeiska som är den ledande aktören på marknaden. Ni kan boka den direkt här på hemsidan och bokningen ska ske inom två dagar från er bokning av flyg eller boende och ni kan själva välja vad som ska ingå.
Pris 6% av priset.

Här kan ni också teckna en reseförsäkring för att skydda er under resan. Detta är viktigt att ha för att kunna nyttja vårt samarbete med olika läkarcentraler här nere. Kolla er hemförsäkring och om den inte har fullgott skydd så boka reseförsäkringen på samma sida.

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner