spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Fastighetssök-visningsresa

BokaNerjas Property search- Nerjas svenska mäklare med LÄGSTA PRIS genom våra visningsresor

Välkomna till vår fastighetssök där vi hjälper skandinaver att hitta sitt drömhus i Nerja. Vi har nu bistått många på detta sätt och utan att det har kostat dem någonting utan tvärtom så får du en oberoende mäklartjänst. Du hamnar alltså inte hos en mäklare som främst försöker sälja sina egna objekt utan vi scannar marknaden och väljer ut det som passar er bäst, utifrån era önskemål.

Vi samarbetar med de mest respekterade mäklarna i Nerja och som har funnits här i över 30 år. Det är viktigt när man väljer mäklare att ha en som är erfaren och har ett stort utbud. Dessutom en som har all kunskap som behövs i det spanska regelverket och som gör allt för kunden.Vi har det.

I denna tid efter fallande fastighetspriser i Spanien, ekonomiskt självförtroende i Sverige och låga räntor så är det naturligt att det idag finns ett starkt intresse för att köpa sig en lägenhet eller hus i Spanien. Det är verkligen köpläge och alla som känner till Nerja vet ju att det har Europas bästa vinterklimat och ingenstans känner man sig så hemma. Det är helt klart något med Nerja som tilltalar den svenska själen.

En stor fördel när ni arbetar med oss är att vi har ett samarbetsavtal med Sabadell bank och Mattias Wadensten. På det sättet så har ni möjlighet att låna upp till 70% av värdering/köpesumma även om ni är icke-resident i Spanien.

Vårt råd är att ni förbereder er noga och kommer ner till Nerja för att bekanta er med olika områden och få olika objekt presenterade för er. Det finns många och väldigt olika objekt och det är väldigt olika saker som är viktiga för spekulanter. Hus eller lägenhet, centralt eller havsnära, terrass eller tomt, utsikt mot hav eller berg, pool eller öppen spis, stort eller billigt etc.

Varje köp kostar ca 10% av köpesumman i olika skatter och avgifter så man kan inte tänka att "vi köper detta nu och så byter vi när vi hittar bättre" utan man bör försöka hitta sitt drömobjekt direkt. Det är här vi kommer in i bilden och kan hjälpa er då vi ju på svenska har lätt att förstå varandra och ofta tänker lika. Detta besparar förstås mäklaren arbete och vi får en slant av dem vid avslut så det kostar er absolut ingenting utan istället får ni servicen gratis.

Dessutom så erbjuder vi en garanti ni inte hittar någon annanstans!
Vi har ju många av de finaste lägenheterna centralt för uthyrning så vi erbjuder VISNINGSRESOR. Bokar ni flyg och boende hos oss och låter oss söka bostad åt er så kan dessutom hela resan bli gratis. Leder den till att ni hittar er drömbostad så återbetalar vi upp till 1000 euro av resekostnaden. 

Detta hoppas vi låter väldigt bra och bara det gör det värt ett besök hos oss i Nerja. 

Hör gärna av er till [email protected] med ungefärliga önskemål angående:

-hus eller lägenhet
-antal sovrum
-pool, utsikt, öppen spis, terrass etc
-prisramar

i samband med önskemål om resa så fixar vi allt. Ange alltid att det är fråga om en VISNINGSRESA

Om ni är intresserade av att köpa något så vänta inte utan sätt igång att börja leta NU.
Huspriserna har nått botten och vänt och det blir ett allt större intresse från utlänningar igen att köpa semesterbostad i Nerja.

Läs gärna senaste artikeln i Dagens Industri om dagens fastighetensmarknad i Spanien

 

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner