banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow

Bilhyra flygplatsen

undefined

TILL BOKANERJAS BILUTHYRNINGSSIDA PÅ FLYGPLATSEN

INFO:
Om ni vill hyra bil för hela vistelsen så är det förstås en stor fördel att hämta och lämna bilen direkt på flygplatsen.
Då slipper ni ju transferkostnaderna till/från Nerja.

Här har vi därför i samarbete med Auto Europe samlat alla uthyrare på Malaga flygplats i en uppställning där ni kan jämföra pris och utbud.

Man får ju ofta det man betalar för här i världen och lite är det så även när det gäller bilhyra, även om lågprisföretag har etablerat sig och lägger stor prispress. De lockpriser som står i tabellen ändras dock en del när man lägger till självriskeliminering och tillägg för att försäkringen även ska gälla för hjul, glas, tak och underrede. Detta rekommenderas förstås då självrisken är mycket hög och risken för skada på annars undantagna delar är stor.

Man får också räkna med fler avgifter (tankning, extraförare etc), en aggressivare införsäljning och längre köer hos de billigaste. Lägg märke till prisskillnaderna för självrisk och försäkring resp. bensinpolicy (full till tom resp. full till full) vilket resulterar i en hel del olika erbjudanden av samma bil.

Då det ändå kan skilja betydande summor så väljer man själv mellan billigast och bäst

Det är förstås skönt med egen bil om ni ska göra utflykter men om ni bara ska vara i Nerja så brukar vi tycka att man inte behöver bil (om man inte hyrt långt upp i Capistrano el dyl förstås)
Det är heller inte så lätt med gratis parkering i innerstan. Står ni i kommunala garaget så blir det ganska dyrt men vi kan hjälpa er med parkeringsplats i något av våra garage.
10€/natten är hälften av kommunens pris och hyr ni längre så är priset bara 50€ i veckan eller 125€ i månaden

Tipsa om den här sidan på  facebooktwitter
BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner