banner
spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Trailblazing och Motocross

Trött på att ligga vid poolen? Sugen på ett actionfyllt äventyr? Häng med ut på en dagstur på off road-motorcykel i bergen runt Cómpeta.

Off road-motorcykel är ett perfekt sätt att ta sig långt ut i Andalusiens landsbygd, genom olivlundar och torra flodfåror, på skogsvägar och bergsstigar. Under dagen kör vi ca 130 km på stigar och småvägar i olika typer av terräng och med olika grader av tekniska utmaningar. Turerna anpassas efter deltagarnas förkunskaper, nivå och tempo och passar för nybörjare såväl som expert. Det finns gott om tid under dagen för foton, skratt och att njuta av det underbara andalusiska landskapet.

Den här turen kräver motorcykelkörkort.

Så här kan en dag se ut:
09.15 Upphämtning i Nerja
09.45 Vi börjar med att lära känna motorcyklarna. Efter en säkerhetsgenomgång tar vi på utrustningen och sticker direkt ut på bergsstigarna.
13.30 Lunch på typisk spansk landsbygdsrestaurang
14.30 Turen fortsätter genom olivlundar, torra flodfåror, teknisk backkörning, vattenbryn, skogsvägar och kuststigar.
17.00 Återfärd till Nerja

Trailblazing på bana
För den som saknar motorcykelkörkort eller är nybörjare på motorcykel erbjuder vi körning på bana med spännande leder av olika svårighetsgrad. Banan är flack, perfekt för nybörjare, men med en mängd olika hopp och hinder för den som vill utmana sig själv och testa sina nyvunna kunskaper. Erfarna instruktörer finns på plats med råd och tips.

Du behöver inget motorcykelkörkort för att köra på banan. Tanken här är att ha kul, lära sig tekniken för att köra off road på ett säkert sätt och bygga upp sitt självförtroende på motorcykel. Du kör i din egen trygghetszon och helt i din egen takt.

Alla turer inkluderar:
Motorcyklar KTM eller Honda
Guide
Lunch
Motorcykelföräkring
Skyddsutrustning
MC-bränsle
130 km körning

Ej inkluderat: Personlig sjukvårds- och olycksfallsförsäkring.

Pris: 170 €

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner