spanish flag svenska flaggan english flag danish flag free wifi internet
“Hemtrevligt med bästa servicen”
shadow
 

Snorkling

Ett äventyr för hela familjen!

Vad sägs som en snorklingstur?

Nerja Dive Resort

E-Mail: [email protected]

Dirección: Playa Burriana, Edificio Sitio de Burriana Fase 2, Local 4.  29780 Nerja, Malaga, Costa Del Sol, Spain

Tel. /Fax: 0034 952 528 610

Whatsapp: 0034 651 893 917

Vårt företag tar med dig på en skön dagsutflykt till Solkustens bästa dyk och snorklingsvatten öster om Malaga som blivit väldigt populärt för sitt klara vatten och marina natur.

Turerna till klippstränderna vid La Herradura är våra gäster mycket nöjda med. Vi har även andra intressanta platser som Punta de la Mona och Marina del Este. För den som inte vill snorklar kan följa med på en härlig båtupplevelse utmed kusten.

Costa Buceo De Nerja är ett familjeföretag som har funnits i snart 13 år. Personalen talar svenska, engelska och spanska. Företagets kultur och filosofi är att skapa familjekänsla, snorkling sker i smågrupper, med max 10 personer och har öppet hela året. De är det enda centret i Malagaregionen med tillåtelse att snorkla/dyka i naturparken "Maro - Cerro Gordo". 

Företaget har ett 20-tal olika ställen som de använder sig av. Beroende på väder och vind så avgör instruktörerna vilken plats som blir bäst för just denna dag. Här finns hundratals, ibland tusentals fiskar. Våra guider är väldigt duktiga på att hitta unika och svårupptäckta fiskar.

snorkny-text.jpg

 Centret ligger på stranden Playa Burriana.

Välkomna!

 Pris:

Vuxen 35€

Barn 30€

Båttur 25€

 

 

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner