banner
shadow
 

Segling

För den som vill komma bort från fastlandet för en dag eller längre! Ta en tur med vår samarbetspartner "Optimist of London".

Välkommen ombord!


Yachten, "Optimist of London" är en amerikansk-utformad Morgan 45´. Byggd år 1992 och är dockad i den lilla hamnstaden Marina del Este, La Herradura i provinsen Granada, endast 20 minuters bilresa från Nerja. Nu är det en katamaran!!

Vi erbjuder olika turer: Allt från halvdag (3 h) heldag (6h) romantisk eftermiddagstur vid solnedgång (3h). Mike som kaptenen heter och är ägare för katamaranen, kör även till olika destinationer för den som är intresserad av stanna lite längre på havet, Marocko, Gibraltar, Mallorca och Portugal.(Minimum 3 dagar för dessa turer)

De gör alltid sitt bästa för att ni ska trivas och känna er som hemma. Inkluderat är välkomstdrink med champagne och en riktig fin gourmetbuffé dukas senare upp under seglingen. Förfriskningar med vin, öl, vatten, läsk är inkluderat under turen och de kommer med jämna mellanrum. Med andra ord man går inte törstig här. Mike har alltid med sig sin lilla motorbåt och den som vill pröva på att ta en tur har möjlighet till det. Annars är det bara och njuta av utsikten över havet och bergen. 

Den mer intresserade får lov att köra katamaranen och hjälpa till och även få en genomgång eller friska upp sina seglingskunskaper. Annars är det relax-time på hög nivå med skön musik i bakgrunden. Det finns även chans att se och bada med delfiner, detta är dock inget vi kan garantera.

På denna fantastiska tur kan alla barn och vuxna i alla åldrar åka med! Vi är fullt försäkrade och kan ta upp till 12 passagerare.

Vi gör även partyevent, födelsedagar, möhippor och svensexor.

Priser:

Halvdag 12:00 - 15:00, från 65€ per person

Halvdag 16:00 - 19:00, från 65€ per person

Heldag 12:00 - 18:00, från 120€ per person

Solnedgångskryssning 19:30 - 22:30, från 60€ per person

3 dagars segling 840€ per dag (max 4 personer)

OBS! Glöm inte kameran! 

Bildgalleri

BokaNerja, c/Granada 62, 29780 Nerja (Malaga), +34 952 52 0467, [email protected]     Sitemap
banner